Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Stage mogelijkheden zorg

Werkgever:MET ggz
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Stage mogelijkheden zorg

Zoek je een stageplek?

Stage lopen bij MET ggz is een afwisselende en leerzame ervaring. MET ggz biedt stageplaatsen aan voor verschillende opleidingen, op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen. Je kunt stage lopen bij bijvoorbeeld de ambulante begeleiding, beschermd wonen, Kind en Jeugd, volwassenen en Ouderen.

We hebben alleen stageplaatsen voor onderstaande opleidingen en vanaf het 3e leerjaar. Voor Verpleegkunde geldt dat we alleen stageplaatsen aanbieden voor laatstejaars. Minimale periode is 6 maanden.

  • MBO: Maatschappelijke zorg, minimaal niveau 4
  • HBO: Verpleegkunde, Social Work, Social Studies, Toegepaste Psychologie
  • WO: Mental Health, Klinische psychologie, Medische psychologie, Orthopedagogiek, Pedagogische wetenschappen.

Wat bieden wij?

Wij hebben erkende stageplaatsen en bieden begeleiding door persoonlijke en gekwalificeerde werkbegeleiders en praktijkopleiders. We bieden, indien van toepassing, een stagevergoeding volgens de CAO-GGZ.

Wat verwachten wij van jou?

We verwachten dat je vakinhoudelijk het maximale uit de leerplek haalt en dat je je persoonlijk wilt ontwikkelen. Een leergierige instelling, actieve leer/werkhouding en discipline zijn hiervoor basisvoorwaarden.

Aanmelden

Klik op de button ‘solliciteer’ en je aanvraag wordt in behandeling genomen. Zorg ervoor dat wij jouw CV en motivatiebrief tijdig hebben. Geef je in je motivatie ook aan naar welk organisatieonderdeel je voorkeur uit gaat (MET de wijk, MET behandeling) en in welke regio je stage zou willen lopen (Noord-, Midden- of Zuid-Limburg).

Reageren kan tot maandag 22 maart 2021.

Let op! De reactietermijn voor de Wo-opleidingen is verlopen.

Event

Nadat je aanmelding is ontvangen, vind er een eerste selectie plaats. Hier wordt gekeken of je aan de eisen voldoet. Na de eerste brievenselectie, vindt er een inhoudelijke selectie plaats. Inspireert jouw motivatie ons? Zijn we nieuwsgierig geworden naar de persoon achter de brief/CV?

Dan word je uitgenodigd voor het ‘stage-event’ op een van onderstaande data;

  • dinsdag 30 maart 2021
  • woensdag 31 maart 2021
  • donderdag 8 april 2021
  • maandag 12 april 2021