Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Bemoeizorg

Werkgever:MET ggz
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Bemoeizorg MET ggz

Contact maken met zorgmijders én ze zover krijgen dat ze zorg accepteren: krijg jij dat voor elkaar als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV)? Dan zijn we op zoek naar jou! Het team van Dokus Bemoeizorg (onderdeel van MET ggz) zet zich in voor zorgmijdende personen met (ernstige) psychiatrische, verslavings- en sociaal-maatschappelijke problemen of een combinatie hiervan. Als SPV zoek je deze mensen actief op en zorg je ervoor dat ze uiteindelijk de juiste zorg krijgen. Je bent de spil in allerlei netwerken, dus je weet precies waar je moet zijn. Dankzij jouw kennis en ervaring kun je de netwerken van de cliënt, hulpverleners en netwerkpartners bovendien ondersteunen en adviseren.

Wie wij zijn

Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Wat je gaat doen

Je spoort zorgwekkende zorgmijders op, legt het eerste contact en weet daarbij het vertrouwen te winnen van de cliënt;Vanuit jouw deskundigheid maak je een snelle inschatting van de problematiek;Je leidt de zorgmijders naar reguliere zorg;Je neemt deel aan de bestaande vangnet-overleggen;Je ondersteunt de netwerken van de cliënt, hulpverleners en netwerkpartners met advies en consultatie;Je participeert in de 24-uurs crisisdienst van MET ggz;

Wie jij bent

Je hebt al een afgeronde opleiding SPV of je hebt een diploma B-verpleging of hbo-v en bent bereid om een SPV opleiding te volgen;Jij bent een teamspeler die kan samenwerken in de zorgketen;Je kunt zowel solistisch als in teamverband werken;Je kunt goed en makkelijk contacten leggen, zowel met cliënten en cliëntensystemen als met netwerkpartners;Je hebt affiniteit met de doelgroep;Je hebt kennis van en ervaring in psychiatrie, verslavingszorg en psychosociale problematiek;Je hebt bij voorkeur ervaring in het ambulante circuit;Je bent in het bezit van rijbewijs B en een auto.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische organisatie met korte lijnen. Daarnaast bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao ggz en mogelijkheden voor bij- en nascholing. De functie SPV is ingedeeld in functiegroep FWG 60 van de cao ggz (maximaal € 4.620,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. Ben je SPV i.o. dan wordt je ingedeeld in FWG 55 volgens de cao van de GGZ.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we graag jouw cv en sollicitatiebrief tegemoet! Solliciteer via onderstaande button.

Meer weten?

Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de heer E. Rutten-Wijenberg van het Bemoeizorgteam Dokus, t : +31 475 387 537 of. +31 6 10104877. Voor algemene informatie kun je terecht op www.dokusbemoeizorg.nl en www.metggz.nl