Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ambulant Psychiatrisch Verpleegkundige

Werkgever:MET ggz
Plaats:Echt

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ambulant Psychiatrisch Verpleegkundige

Ben jij een deskundige en gedreven ambulant psychiatrisch verpleegkundige mét pioniersmentaliteit? Iemand die behalve een echte vakvrouw of -man ook sterk is in het ontwikkelen van samenwerking met lokale organisaties en buurtinitiatieven? Wil jij de komende jaren met passie en vol energie samen de beste zorg voor de cliënt leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie wij zijn

Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Team Echt

Team Echt is een leuk en dynamisch team wat bestaat uit psychiater, psychologen, verpleegkundig specialist sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, algemeen psychiatrisch verpleegkundigen en rehabilitatie medewerker. Als collega’s werken we nauw samen en trekken vaak samen op in casussen. We zijn als team dynamisch, maar we bedienen ook een dynamische groep patiënten. De focus ligt natuurlijk bij de psychotische stoornissen, maar we bedienen ook andere psychiatrische stoornissen, wat vaak complexe zorg is. We staan in een nauwe samenwerking met de MET de wijk, een WMO begeleiding van METggz, huisarts, gemeente en andere hulpverleningsinstanties. Het is een uitermate geschikte plek om kennis en ervaring op te doen in de ambulante zorg.

Wat je gaat doen

  • Je helpt inwoners van Echt en omgeving met het werken aan hun psychische gezondheid. Je werkt nauw samen met de inwoner en zijn persoonlijk netwerk, het professioneel netwerk in de wijk en je maakt optimaal gebruik van de voorzieningen in de wijk;
  • Je staat open voor nieuwe ideeën over psychische gezondheid en Je levert een actieve bijdrage aan onderzoek, kennisontwikkeling en kennisdeling, zowel binnen als buiten MET ggz;
  • Je draagt mede zorg voor de continuïteit van de werkzaamheden binnen het team in Echt;
  • Je helpt inwoners en hun naasten hun vragen en behoeften te formuleren en levert een bijdrage aan diagnostisch onderzoek;
  • Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en een professioneel netwerk in de wijk.

  Wie jij bent


  • Je bent een enthousiaste, bevlogen ambulant psychiatrisch verpleegkundige die affiniteit en ervaring heeft met de doelgroep;
  • Je bent in het bezit van een diploma B-verpleging, dan wel HBO-V;
  • Je hebt kennis van en ervaring met psychiatrie, crisisbehandeling en de-escalerende technieken;
  • Je bent in staat om verbindingen te leggen tussen het sociaal domein en de zorg.;
  • Je bent een teamspeler die uitstekend kan samenwerken in een team en in een zorgketen;
  • Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit;
  • In het bezit van een rijbewijs B en een auto;
  • Je bent op de hoogte van en betrokken bij actuele ontwikkelingen;

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een afwisselende functie in een organisatie in beweging met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz) en mogelijkheden voor bijscholing. De functie APV is ingedeeld in functiegroep 50 van de cao ggz (maximaal € 3.678- bruto per maand bij een volledig dienstverband).

So lliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we jouw cv en sollicitatiebrief graag tegemoet! Solliciteer via onderstaande button.

Meer weten?

Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Michel Peters – SPV en teamcoördinator Echt – via t:

+31 6 11783958

e:

mpeeters@metggz.nl



Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

What do you want to do ?New mailCopy What do you want to do ?New mailCopy