Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: HR Adviseur | HRM

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Roermond

Een HR-rol waar je niet alleen je talent kunt inzetten, maar ook echt impact kunt maken op de maatschappij... Leger des Heils zoekt een energieke HR-adviseur! Iets voor jou? Lees snel even verder.

Wat ga je doen?

Als HR-adviseur bij het Leger des Heils ben jij dé “go-to-persoon” voor de afdelingsmanagers. Je staat klaar om hen te coachen en te ondersteunen, bij alles wat met HR te maken heeft. Van het voorspellen van personeelsbewegingen tot het afhandelen van verzuimgesprekken, geen dag is hetzelfde!

Jouw kennis en ervaring verrijken de organisatie. Het spreekt zich rond dat men bij jou moet zijn voor vragen op het gebied van HR. Daar ben je trots op. Of het nu gaat om nieuwe wetgeving, cao-updates of interne veranderingen, jij vertaalt het allemaal naar begrijpelijke taal voor het management. Samen met je collega's werk je aan projecten rond verzuim, vitaliteit, veiligheid op de werkvloer en meer. Kortom, je bent de motor achter een gezonde en gelukkige werkomgeving voor al onze medewerkers.

Even concreet, jij gaat je bezighouden met:

  • Gericht adviseren bij: in-, door- en uitstroom, verzuimbegeleiding, loopbaanontwikkeling, strategisch personeelsplanning en de samenstelling en ontwikkeling van teams;
  • Volgen en signaleren van trends en ontwikkelingen rondom HR. Deze koppel je aan de behoeften van de organisatie;
  • Vertalen en implementeren van HR-beleid in de regio;
  • Zorgen voor een consistente toepassing van cao, wetgeving en arbeidsvoorwaardelijke regelingen;
  • Deelnemen en tactisch sturing geven aan HR én organisatie-brede projecten.


Dit ben jij

Je bent als een soepel rijdende sneltrein, altijd in staat om de dynamiek van de organisatie bij te benen. Je weet op effectieve wijze om te gaan met de diverse wensen, verwachtingen en taken die op je pad komen. Verder herken jij jezelf ook in het volgende:

  • Minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding op het gebied van HR;
  • Ervaring in een vergelijkbare rol als HR adviseur;
  • Actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, sociale wetgeving en CAO;
  • Tactvol, verbindend en (organisatie)sensitief;
  • Resultaat- en klantgerichte houding en communicatief sterk;
  • Creatief in het uitdragen van ideeën.


Je bent christen (Katholiek, Protestants, etc.) en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.

Niet woonachtig in Zuid-Limburg, maar wel geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Het is namelijk een hybride functie, we gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.


Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is werken met betekenis voor anderen. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk veel voldoening geeft. Verder bieden wij je:

  • Een contract voor 24 - 32 uur per week;
  • Jouw werkgebied: regio Zuid-Limburg. Wij bieden daarom veel flexibiliteit en zelfstandigheid m.b.t. de invulling van jouw agenda, waarbij hybride werken mogelijk is.
  • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 9 van de cao Sociaal Werk (€3.415,- tot €4.946,- o.b.v. 36 uur);
  • De contractvorm is bespreekbaar op basis van de meegebrachte kennis, ervaring en referenties.
  • Een Individueel Keuzebudget, toegang tot de Leger des Heils Academie, loopbaanbudget voor je duurzame inzetbaarheid en een prima pensioen via PFZW
  • Je hebt de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring te delen en een eigen stempel te drukken;
  • De mogelijkheid tot (externe) deskundigheidsbevordering.


Je komt op een plek te werken waar ruim baan is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast een mooi trainingsaanbod in onze eigen Leger des Heils Academy staan we altijd open voor jouw ideeën en ontwikkelingsbehoeften.

Vanaf 1 juli 2024 gaat ons salaris met maar liefst 4% omhoog. Maar dat is nog niet alles! Jaarlijks kun je rekenen op een structurele verhoging van jouw salaris, zodat jouw toewijding en harde werk altijd op waarde worden geschat.


Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is een organisatie die er is voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl

Zuidoost

Het Leger des Heils werkt in Nederland vanuit verschillende regio’s. Regio Zuidoost bestrijkt, met zo’n 400 medewerkers, een groot gedeelte van Noord-Brabant, geheel Limburg en regio Nijmegen. Vanuit onze bedrijfsbureaus in Maastricht en Eindhoven wordt het primaire proces gefaciliteerd door de ondersteunende afdelingen, zoals HR, Control en Financiën, Bureau Traject Management en onze Facilitaire afdeling.

Afdeling HR

Als HR adviseur ben je onderdeel van de afdeling HR. Naast jou bestaat deze uit twee collega-HR adviseurs, een recruiter, twee HR-support medewerkers, een opleidingscoördinator, twee planners, een teamleider Flexpool, een vrijwilligerscoördinator en je HR manager. Naast regelmatig telefonisch / teams contact met collega’s werk je twee dagen per week samen vanuit ons bedrijfsbureau in Maastricht of Eindhoven. Je komt terecht in een warm team, een team dat voor elkaar klaar staat. Een vraag? Gewoon stellen! Hoogstwaarschijnlijk springen er 10 mensen van hun stoel om je te helpen. Na je indiensttreding staat je een gedegen inwerktraject te wachten. Jouw collega’s en HR-manager laten je zorgvuldig met alles en iedereen kennismaken!

Landelijke vakgroep

Met je vakcollega’s van de andere regio’s in het land vorm je de Vakgroep HR-Advies: een mooie plek om samen te werken aan vakinhoudelijke verbeteringen, training en bijscholing en te sparren over casuïstiek, beleid en ontwikkelingen.


Interesse en contact


Kom langs voor een kop koffie! Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open t/m 22 mei 2024. Geschikte kandidaten worden meteen uitgenodigd, wacht daarom niet te lang met solliciteren. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures

Eerst meer weten? Neem contact op met Jaap Slob (HR-manager), via 06-11205513.

Meer weten over de procedure? Plan hieronder met recruitment een online afspraak in.