Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ziekenhuis-apotheker

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij in staat om vanuit verschillende rollen een bijdrage te leveren aan de huidige maar ook de toekomstige farmaceutische zorg? Vacaturenummer 21-229, uren in overleg (28 – 36 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega ziekenhuisapotheker, die zich als lid van de vakgroep Klinische Farmacie wil inzetten voor de farmaceutische (patiënten)zorg in ons ziekenhuis.

Wie ben jij?

Als ziekenhuisapotheker ben je medeverantwoordelijk voor de totale farmaceutische patiëntenzorg. Je hebt een aantal inhoudelijke taken binnen één van de aandachtsgebieden van de Klinische Farmacie, deze worden in overleg met de overige leden van de vakgroep vastgesteld.

Als ziekenhuisapotheker draai jij klinische dagdiensten en bereikbaarheidsdiensten. Daarnaast neem je deel aan diverse in- en externe commissies en werkgroepen.

De komende jaren staan in het teken van de bepaling van onze strategie, nadere uitwerking van missie en visie en diverse farmaceutische ontwikkelingen, zowel binnen het ziekenhuis als bij de Klinische Farmacie.

Voor een aantal activiteiten bestaat een samenwerkingsverband met ziekenhuizen in de regio.

Als lid van de vakgroep Klinische Farmacie ben je een belangrijke schakel tussen de afdeling en andere zorgprofessionals waarbij de patiënt altijd centraal staat.

Jouw nieuwe werkplek

Onze missie is: “Met trots uw partner in de zorg rond medicatie: betrouwbaar, zichtbaar en dichtbij”.

De afdeling Klinische Farmacie is patiëntgericht, professioneel georiënteerd en beschikt over een klinische en een poliklinische apotheek “Apotheek Laurentius Kwartier” (24-uurs apotheek).

Wij leveren basis-en specialistische farmaceutische patiëntenzorg voor ziekenhuis Laurentius, het adherentie gebied en verschillende zorginstellingen door geheel Limburg.

Apotheek Laurentius Kwartier vormt mede door het 24-uurs karakter samen met het ASP een brug naar de regio.

Het apothekersteam bestaat uit ziekenhuisapothekers, poliklinische apothekers en een projectapotheker. Binnen de Klinische Farmacie werken ruim 85 medewerkers.

De afdeling wordt gekenmerkt door een prettige en positieve werksfeer, waarbij respect en openheid hoog in het vaandel staan.

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ziekenhuisapotheker (BIG geregistreerd).

• Je bent resultaatgericht, klantgericht en neemt initiatief;

• Je bent flexibel, kan goed samenwerken en gaat open-minded te werk;

• Je weet medewerkers te motiveren en neemt op coachende wijze de medewerkers mee in de ontwikkelingen van onze dynamische organisatie;

• Je bent een stevige gesprekspartner en daarbij in staat om op overtuigende wijze de visie van de afdeling uit te dragen;

• Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Wat krijg je daarvoor terug?

Wij bieden jou een afwisselende en veelzijdige functie in een ziekenhuis dat volop in beweging is. Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als ziekenhuisapotheker, daarom bieden wij jou een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met zicht op vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO-Ziekenhuizen en afhankelijk van kennis en ervaring. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met mevrouw K. Waizy, gevestigd ziekenhuisapotheker/medisch manager, telefoonnummer +31 6 46115230

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184

Indien je aan de eisen voldoet dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek.

Tot 1 februari kun je reageren via het sollicitatieformulier.