Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Werkstudent receptie

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Sta jij onze bezoekers te woord met een glimlach en ben jij hét visitekaartje van het Laurentius Ziekenhuis? Dan ben jij onze nieuwe werkstudent receptie!

Vacaturenummer 22-183, 4-8 uur per week (in overleg)

Wie ben jij?

Als werkstudent receptie ben jij het eerste aanspreekpunt voor de organisatie en bestaan jouw werkzaamheden hoofdzakelijk uit het verwelkomen, aanmelden en doorverwijzen van patiënten, bezoekers en gasten. Daarnaast beantwoord je binnenkomende telefoontjes en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid en zoekt binnen jouw mogelijkheden naar passende oplossingen. Samen met je collega’s zorg je voor een gastvrije omgeving voor onze bezoekers en dat de ontvangstruimte er altijd tip top uitziet.

Als werkstudent receptie ben je thuis in een dynamische werkomgeving en heb je van nature een proactieve houding. Je weet de regie te houden bij lastige gesprekken en spreekt klare taal. Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel en je draagt graag bij aan het positieve imago van ons ziekenhuis. Je weet prioriteiten te stellen en zorgt voor een vlekkeloze communicatie. Je hebt een flexibele instelling en levert daarmee een positieve bijdrage aan de werksfeer.

De werktijden zijn in de weekenden en op feestdagen van 11.30-20.00 uur en in de vakantieperiode van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 20.15 uur.

Jouw nieuwe werkplek

De receptie maakt deel uit van het Facilitair Bedrijf van waaruit diverse facilitaire diensten plaatsvinden waaronder schoonmaak, beveiliging en voeding. Het team bestaat op dit moment uit vijf receptionisten. Er is een nauwe samenwerking met de vrijwilligers, telefonisten en de afdeling beveiliging.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt ervaring in een klantgerichte- en dienstverlenende functie en draagt dit uit in jou laten en doen;

• Je hebt MBO- werk- en denkniveau;

• Je hebt kennis van het Microsoft Office pakket.

Wat krijg je daarvoor terug?

• Salaris tussen €2.028 - €2.262 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 10). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;

• Parttime functie voor 4 tot 8 uur per week;

• Een contract voor de duur van 1 jaar met de intentie deze te verlengen;

• 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie neem dan contact op met Bianca Philipsen, teamleider, telefoonnummer +31 475 382 341. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184

Tot woensdag 7 september kun je reageren via het sollicitatieformulier.