Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige EOA

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij samen met jouw collega’s bijdrage aan de beste patiëntenzorg?

Dan ben jij onze nieuwe verpleegkundige EOA.

Vacaturenummer 22-112, 28 uur (tijdelijk)

Wie ben jij?

Vanwege zwangerschapsverlof zijn wij per augustus op zoek naar een verpleegkundige voor de EOA.

Als verpleegkundige op de EOA, dagverpleging snijdend/beschouwend en PKS ben je verantwoordelijk voor de totale verpleegkundige zorgverlening van patiënten die worden opgenomen vanwege een geplande operatie of een behandeling. Als verpleegkundige op de EOA ben je onder andere verantwoordelijk voor de preoperatieve zorg aan deze patiënten. Als verpleegkundige op de dagverpleging ben je onder andere verantwoordelijke voor de postoperatieve zorg aan operatiepatiënten.

Jouw nieuwe werkplek

De afdelingen bestaan uit drie onderdelen, namelijk de electieve opname afdeling (EOA), de dagverpleging en de preklinische screening. Op de EOA afdeling komen volwassen patiënten terecht die een geplande operatie ondergaan. Patiënten worden ontvangen aan de balie en hun gegevens worden nagelopen. Daarna worden de patiënten voorbereid op de operatie. Op de dagverpleging komen volwassen patiënten voor behandeling in dagverpleging van zowel de beschouwende als de snijdende specialismen. Op de preklinische screening worden patiënten gezien als voorbereiding op een behandeling waarbij een vorm van anesthesie nodig is. Er werken anesthesisten, verpleegkundigen en secretaresses op de afdeling.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundige en bent BIG geregistreerd;

• Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;

• Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling;

• Je staat open voor vernieuwingen en beschikken over basiskennis en vaardigheid in het gebruik van gangbare automatiseringssystemen.

Wat krijg je daarvoor terug?

• Salaris tussen €2.554 en €3.468 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 45). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;

• Parttime functie voor 28 uur per week;

• Een tijdelijk contract voor de periode van 01-08-2022 tot 01-01-2023;

• 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met John Smedts, teamleider, telefoonnummer +31 6 29319531. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184