Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Service monteur (36 uur)

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Houd jij de controle en bij je allround inzetbaar? Dan ben jij onze nieuwe service/installatie monteur !

De functie

Als allround servicemonteur bestaat jouw takenpakket hoofdzakelijk uit het controleren, beheren, onderhouden en in stand houden van apparatuur en installaties. Je ontwerpt en installeert de installaties ook zelfstandig. Je signaleert tekortkomingen aan apparatuur en gebouw gebonden installaties en onderneemt indien noodzakelijk vervolgacties. We verwachten dat je adviseert over de functionele kwaliteit van installaties. Als allround servicemonteur werk je klantgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent stressbestendig en kunt flexibel inspelen op wisselende situaties.

Het verrichten van bereikbaarheidsdiensten is een onderdeel van de functie. We hanteren hierbij een maximale aanrijtijd van 20 minuten.

Jouw nieuwe werkplek

Binnen de afdeling techniek zijn vakmensen werkzaam op het gebied van Bouw, Werktuigbouwkunde, Energiebeheer en Electrotechniek. De afdeling techniek verzorgt alle onderhouds-, controle- en reparatiewerkzaamheden aan installaties en voorzieningen. Het team bestaat uit totaal vijftien medewerkers, twaalf collega’s vervullen een vergelijkbare functie. Ook in het verbouw-nieuwbouwproject heeft de afdeling techniek een belangrijk aandeel.

Wat vragen wij van jou?
• Je hebt een opleiding afgerond op mbo niveau richting werktuigbouwkunde; elektrotechniek of mechatronica
• Je bent bekend met koeltechniek / meet- en regeltechniek / HVAC / gebouwbeheersysteem; of bent bereid hierin bij te scholen.
• Indien je relevante cursussen zoals KLI-A hebt doorlopen is dit een pré;
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Je bent communicatief en representatief.

Wat krijg je daarvoor terug?
• Salaris tussen €2.554 en €3.922 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 45 of 50). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
• Fulltime functie voor 36 uur per week;
• Een contract voor de duur van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid kans op een contract voor onbepaalde tijd;
• 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan Michiel Vossen, teamleider, telefoonnummer +31 475 383 110.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184

Tot 15 december 2022 kun je reageren via het sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats op 20 december in de ochtend, we willen je vragen hier rekening mee te houden.