Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Secretaresse poli urologie

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zorg jij voor een vlekkeloze communicatie en hou je van multitasken?

Dan ben jij onze nieuwe secretaresse poli urologie!

Vacaturenummer 22-149, 18 uur per week (gemiddeld)

Wie ben jij?

Als secretaresse poli urologie ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor alle processen binnen het secretariaat. Je taken omvatten secretariële werkzaamheden tijdens de spreekuren, voorbereiding van spreekuren, afspraken inplannen en administratieve werkzaamheden t.b.v. de back office. Ook het verzorgen van een vlekkeloze communicatie bij in- en extern telefoonverkeer heeft hoge prioriteit.

Om deze functie succesvol uit te voeren ben je proactief en oplossingsgericht. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent in staat om taken zelfstandig af te handelen maar durft ook om hulp te vragen waar nodig. Indien je verbetermogelijkheden signaleert, kaart je deze in het team aan. Je bent laagdrempelig en makkelijk benaderbaar en legt makkelijk contact met verschillende disciplines zowel binnen als buiten de poli. Je laat je niet afschrikken door ad hoc zaken en bent stressbestendig. Je hebt passie voor je vak en draagt dit met veel enthousiasme uit naar patiënten en collega’s.

Jouw nieuwe werkplek

Poli urologie houdt zich bezig met aandoeningen aan de nieren, urineleiders, blaas en plasbuis van mannen, vrouwen en kinderen. Belangrijke aandachtsgebieden zijn oncologische urologie (zoals prostaatkanker, blaaskanker en nierkanker), nierstenen, erectiestoornissen, plasklachten en incontinentie. De Urologische polikliniek van het Laurentius Ziekenhuis heeft een eigen onderzoek- en behandelafdeling. De vakgroep Urologie bestaat uit 4 urologen. Daarnaast zijn er gespecialiseerde verpleegkundigen werkzaam. Ondersteuning vindt plaats vanuit het poli secretariaat.

Wat vragen wij van jou?

• Een afgeronde opleiding tot MBO-secretaresse niveau 3 of vergelijkbaar;

• Je hebt kennis en ervaring met het Officepakket, met name Excel en Outlook;

• Je hebt ervaring met EPD en bij voorkeur met HIX;

• Je bent bekend met de medische terminologie.

Wat krijg je daarvoor terug?

• Salaris tussen €2.028 en €2.972 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;

• Parttime functie voor 18 uur per week;

• Een tijdelijk contract tot 31-12-2022 (mogelijkheid tot verlenging);

• 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Monique Geujen, teamleider, telefoonnummer +31 6 11749419

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184

Tot 4-7-22 kun je reageren via het sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats op 12-7-22 in de middag, we willen je vragen hier rekening mee te houden.