Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Orthoptist

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben je enthousiast, betrokken en heb je goede gespreksvaardigheden?

Dan ben jij onze nieuwe Orthoptist!

Vacaturenummer 22-017, 16 uur per week

Wie ben jij?

Als orthoptist zal je zelfstandig spreekuren draaien. Hierbij stel je zelf de orthoptische diagnose en voer je het behandelplan uit. Ook ben je samen met de oogarts verantwoordelijk voor het opstellen van een operatieplan bij een strabismusoperatie. Er is een afwisselende patiëntenpopulatie zowel qua leeftijd als zorgvraag. Je werkt nauw samen met de oogartsen en andere collega's. Tot slot houd je de verwijzer op de hoogte en voer je overige administratieve werkzaamheden uit.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling oogheelkunde in het Laurentius Ziekenhuis is een drukke en groeiende poli, die de patiëntenpopulatie van geheel Midden-Limburg voor haar rekening neemt. Dit resulteert in een gevarieerd aanbod van ziektebeelden. Binnen de poli zijn naast oogartsen ook optometristen, orthoptisten, technisch oogheelkundig assistenten en poli-assistenten werkzaam. Er wordt verder nauw samengewerkt met diverse vakgroepen buiten de oogheelkunde.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt een afgeronde HBO opleiding Orthoptist;

• Ook starters en schoolverlaters nodigen wij graag uit om te solliciteren;

• Je beschikt over goede gespreksvaardigheden.

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als Orthoptist. Daarom bieden wij een marktconform salaris volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Yvonne Meertens, teamleider, via telefoonnummer +31 6 46139491. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184

Tot maandag 31 januari kun je reageren via het sollicitatieformulier.