Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Orthoptist

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond
Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij een bijdrage leveren aan de toekomt van ons polikliniek oogheelkunde?

Dan ben jij onze nieuwe Orthoptist!

Vacaturenummer 20-131, 16 uur per week

Wie ben jij? Als orthoptist bestaan jouw werkzaamheden hoofdzakelijk uit: • Verrichten van diagnostisch onderzoek bij patiënten met vermoedelijke mono- of binoculaire oogfunctiestoornissen; • Verzamelen van orthoptische gegevens; • Stellen van de orthoptische diagnose; • Uitvoeren, evalueren en bijstellen van behandelplannen en het verstrekken van informatie aan de patiënt.

Om deze functie succesvol uit te voeren beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je goed in staat om zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren. Je weet prioriteiten te stellen en bent oplossingsgericht. Je komt terecht in een team van circa 4 directe collega’s en zoekt ook de samenwerking op waar nodig.

Jouw nieuwe werkplek

Ons oogheelkundig team bestaat uit 5 oogartsen, 4 optometristen, 8 TOA’s, 4 orthoptisten, 1 PA in opleiding en 1arts assistent. Deze worden ondersteund door en een team poliassistenten.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt een bachelordiploma orthoptie en bent ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici of je verwacht binnenkort het diploma te behalen; • Je hebt bij voorkeur interesse in de neuro- ophtalmologie; • Je hebt uitstekende contactuele eigenschappen en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel; • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren;

• Je hebt een professionele, flexibele en klantgerichte instelling en bent onder alle omstandigheden zorgvuldig.

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als orthoptist. Daarom bieden wij je afhankelijk van je ervaring een passend salaris volgens de cao ziekenhuizen. De contractomvang is 16 uur per week, voor de duur van 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid is er de intentie de arbeidsovereenkomst daarna te verlengen voor onbepaalde tijd. Meer over onze arbeidsvoorwaarde vind je hier.

Informatie en procedure

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Maarten van de Goor, HRM adviseur, telefoonnummer 06 29319484.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 1 oktober vanaf 17:30 u, we willen je vragen hier rekening mee te houden.

Tot 24 september kun je reageren via het sollicitatieformulier.