Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: MDL arts (maat) (0,7 fte)

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

“MDL arts (maat)’’

De functie

Per 01-06-2023 zijn wij in verband met vervanging op zoek naar een MDL-arts, met aandachtsgebied ERCP. Collegialiteit en een patiëntgerichte visie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat, is daarbij noodzakelijk.

Jouw nieuwe werkplek

De organisatorische eenheid MDL bestaat momenteel uit 6 MDL-artsen en een chef de Clinique.

2 jaar geleden zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie van ons MDL centrum met 5 modern ingerichte endoscopiekamers, state of the art scopenreiniging, ruime uitslaapkamer en een polikliniek vlak naast het endoscopiecentrum. Vrijwel alle ingrepen worden door ons verricht.

5 MDL verpleegkundigen zijn werkzaam op de poli en in de kliniek. Een drietal verpleegkundig endoscopisten zijn werkzaam op de scopieafdeling. Wij zijn regionaal een belangrijk screeningscentrum voor het bevolkingsonderzoek darmkanker en tevens een erkend hepatitis behandelcentrum.

Het Laurentius Ziekenhuis is een dynamische werkomgeving met fijne collegae, goede werksfeer en korte lijnen. Wij hebben een intensieve samenwerking met onze GE-chirurgen.

Wat vragen wij van jou?
• Een afgeronde opleiding tot MDL-arts;
• Ervaring met ERCP;
• Collegialiteit, ambitie, enthousiasme en humor
• Goede contactuele eigenschappen.

Wat krijg je daarvoor terug?

De MDL-artsen zijn vrijgevestigd en individueel lid van het Medisch Specialistisch Bedrijf Laurentius (MSB-L). Binnen het MSB-L vormen zij de organisatorische eenheid MDL. Het betreft een vacature in de Maatschap MSB-L.

Toetreding tot de Maatschap MSB-L zal volgens de vastgestelde toetredingsprocedure verlopen, waarbij onder andere eerst een ‘aspirant maat’ status wordt bekleed in de vorm van een AMS arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Aansluitend volgt er bij gebleken geschiktheid toetreding tot de vrijgevestigde maatschap MSB-L.

Informatie en procedure

Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij dhr. Bus, MDL-arts of een van de andere MDL-artsen via telefoon: 0475 – 382768.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij mw. Houben, HRM Adviseur, telefoon: 0475 – 383096.

Tot 18 december 2022 kun je reageren via het sollicitatieformulier.