Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Logistiek medewerker OK

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

“ Steek jij graag de handen uit de mouwen?”

Dan ben jij onze nieuwe Logistiek medewerker OK!’ Vacaturenummer 20-107, 36 uur per week Wie ben jij? Als logistiek medewerker OK ondersteun je in logistieke processen binnen het OK Complex. Deze processen hebben betrekking op o.a. het bestellen, inruimen en klaarzetten van materialen die nodig zijn bij de operaties. Je bent in jouw functie verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en zorgt dat de bestellingen tijdig geplaatst worden. Ook het voorraadbeheer van protheses en implantaten behoort tot jouw taken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhouden van de scanmodule en zorg je dat de overzichtslijsten van o.a. de sets en materialen altijd up-to-date zijn.

Om deze functie succesvol uit te voeren ben je goed in staat om zelfstandig taken op te pakken en ga je nauwkeurig en precies te werk. Je bent praktisch en leergierig ingesteld. Je hebt een positieve instelling en straalt enthousiasme uit. Je zoekt afstemming met jouw collega’s, samen zorgen jullie er elke dag opnieuw voor dat alles op rolletjes loopt.

Jouw nieuwe werkplek

Het organisatieonderdeel Behandelcentrum bestaat uit de operatiekamers (OK), poliklinische operatiekamers (POK), Recovery & Pijnpoli, centrale sterilisatie afdeling (CSA), Electieve opname afdeling (EOA), dagverpleging & Preklinische screening. Het huidige OK-complex bestaat uit zeven operatiekamers en twee poliklinische operatiekamers. Vanuit jouw rol als logistiek medewerker OK ben jij een belangrijke schakel tussen de OK en de CSA en werk je nauw samen met de medewerkers van deze afdelingen. Wat vragen wij van jou? • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau; • Je hebt een afgeronde opleiding tot logistiek medewerker operatieafdeling of bent bereid deze te volgen;

• Je hebt bij voorkeur enige ervaring in het vakgebied.

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als logistiek medewerker OK. De functie wordt beloond in functiegroep 30 – volgens de cao ziekenhuizen (afhankelijk van jouw kennis en ervaring). We bieden je een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie bel dan met Mart Heldens, teamleider, 0475 -382747 of Jolanda Minkenberg, teamleider, 06 - 46011368

Tot 18 september 2020 kun je reageren via het sollicitatieformulier.