Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Leerling CCU verpleegkundige (32-36 uur)

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben je in staat om onder druk zorgvuldig en doortastende jouw werkzaamheden uit te voeren? Dan ben jij onze nieuwe leerling CCU verpleegkundige!

De functie

Als leerling CCU verpleegkundige bestaan jouw werkzaamheden naast het coördineren van de verpleegkundige zorg omtrent de CCU/EHH patiënt uit het verplegen, begeleiden en verzorgen van patiënten. Je bent hierbij goed in staat om onder druk werkzaamheden zowel zorgvuldig als tegelijkertijd doortastend te verrichten.

Klantgerichtheid is voor jou een vanzelfsprekendheid en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent leergierig en wilt graag een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de kwaliteit van zorg.

De opleiding tot CCU-verpleegkundige is een CZO erkende opleiding. Het theoretische deel volg je bij MUMC Maastricht. Afhankelijk van je vooropleiding duurt de opleiding 12 tot 18 maanden. Tijdens de opleiding wordt je gekoppeld aan een CCU-verpleegkundige, zowel in je leer- als werktraject.

Samenwerken

De afdeling wordt gekenmerkt door een prettige en positieve werksfeer waarbij respect en openheid als uitgangspunten gelden. Hierbij is er een uitstekend leer- en werkklimaat met veel ruimte voor ontplooiing. Je komt te werken in een hecht team waar ook humor en het teamgevoel een belangrijk aspect is. Er worden regelmatig teamactiviteiten georganiseerd.

Jij roostert straks zelf!

Binnen ons team wordt er aan zelfroostering gedaan, je bepaald dus grotendeels zelf je te werken diensten en dagen. Elke 12 weken vul jij jouw ideale schema in en samen met je collega’s verdelen jullie de openstaande diensten.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling bestaat uit de onderdelen CCU (Coronary Care Unit) en EHH (Eerste Hart Hulp). Op de CCU worden patiënten met een bewakingsindicatie bij hartproblematiek verzorgd. Vitale lichaamsfuncties worden continu bewaakt. De afdeling CCU heeft 8 bedden. De EHH beschikt over 4 bedden. Daar worden patiënten kortdurend geobserveerd en behandeld. Vervolgens volgt opname op de CCU of een andere afdeling of kan de patiënt naar huis.

Wat vragen wij van jou?
• Je hebt een afgeronde opleiding tot MBO of HBO verpleegkundige;
• Je bent uiteraard bereid om de vervolgopleiding tot CCU verpleegkundige te volgen en je daarna door middel van scholingen te blijven ontwikkelen.

Heb je de opleiding tot BAZ verpleegkundige (of vergelijkbaar) afgerond? Dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren!

Wat krijg je daarvoor terug?
• Voor de duur van de opleiding blijf je ingeschaald op basis van jouw huidige functie. Conform het beloningsbeleid voor vervolgopleidingen word je na diplomering horizontaal overgeschaald naar FWG schaal 55;
• Zowel parttime als fulltime in te vullen (32 tot 36 uur per week);
• Een contract voor de duur van de opleiding;
• 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie of een keer meelopen op de afdeling? Bel dan met Kim Sanders, teamleider, +31 6 11380065.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, +31 6 46241184

Tot woensdag 7 december kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De vacature wordt intern en extern tegelijk gepubliceerd, interne medewerkers hebben volgens ons werving- en selectiebeleid voorrang.