Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: KNF Laborant

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

"Ben jij vaardig in het zelfstandig uitvoeren van KNF- onderzoeken?

Dan ben jij onze nieuwe KNF laborant!"

Vacaturenummer 20-109, 8-20 uur (tijdelijke vervanging)

Wie ben jij?

Als laborant KNF doe je onderzoek naar stoornissen in de werking van het zenuwstelsel en de bloedvoorziening van de hersenen. Je verricht neurofysiologische- en vaatonderzoeken zoals EEG, EMG, VNG, EP’s, duplex, segmenteel vaatonderzoek, zenuwechografie en NSA. Daarnaast ondersteun je behandelaars bij onderzoeken en behandelingen en zo nodig in opdracht verricht je medisch-technische handelingen. Je voert voorbereidende werkzaamheden uit en maakt apparatuur en onderzoeksruimte gebruiksklaar. Je bent medeverantwoordelijk voor het signaleren en op peil houden van benodigdheden t.b.v. onderzoeken. Vervolgens zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Daarnaast bestaat je functie ook uit diensten in het weekend voor Duplex onderzoeken en draai je oproepdiensten voor spoed EEG of EP.

Jouw nieuwe werkplek

Bij Klinische Neurofysiologie vinden allerlei onderzoeken plaats met betrekking tot het zenuwstelsel en de arteriële bloedvoorziening van hersenen, benen en armen. Deze onderzoeken worden aangevraagd door een neuroloog of een andere specialist in het ziekenhuis. Het huidige team bestaat uit twaalf KNF laboranten en er wordt nauw samengewerkt met diverse specialismen zoals neurologie, (vaat)chirurgie en dermatologie.

Wat vragen wij van jou?

• Je bent in het bezit van een diploma HBO Laborant Klinische Neurofysiologie, EEG laborant B/C of HBO-Biometrie;

• Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als KNF laborant. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 50– volgens de cao ziekenhuizen en een tijdelijk contract voor zes maanden, deze periode wordt mogelijk nog verlengd. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Indien je aan de functie eisen voldoet ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.