Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Junior Inkoper

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij als inkoper verder ontwikkelen op het gebied van inkoop in de zorg? Wil jij samen met je collega’s de inkoopafdeling verder professionaliseren? Dan is dit je kans!

Vacaturenummer 22-020, 24 uur per week.

Wie ben jij?

Als junior inkoper weet jij de eisen en wensen van de interne klanten te vertalen naar duidelijke inkoopdoelstellingen. Je vervult inkoopprojecten en werkzaamheden op operationeel niveau. Hierbij heb jij een initiërende en uitvoerende rol. Met jouw verbindend vermogen weet je de interne klanten mee te nemen, draagvlak te creëren en trajecten zoals gepland op de inkoopkalender te realiseren. Je zorgt dat je weet wat er leeft bij je klanten en je ondersteunt je interne klanten bij het contractmanagement en het beoordelen van leveranciers.

Om succesvol te zijn in deze functie ben je klantgericht, organisatiesensitief, integer en heb je gevoel voor relaties. Je hebt oog voor de belangen van de interne klant. Je bent resultaatgericht en beschikt over een gezonde drive om verbeteringen te signaleren en te realiseren. Daarnaast ben je in staat om weerstand om te buigen en met jouw enthousiasmerende persoonlijkheid weet je op een stimulerende wijze resultaten te bereiken.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling Inkoop is een ondersteunende afdeling die op professionele wijze zorgdraagt dat alle stadia van het verwervingsproces, van inkoopstrategie tot en met contractonderhandelingen, het opstellen van de overeenkomst, het bestelproces en de nazorg doorlopen worden. Tevens is er binnen de afdeling inkoop een continue focus op het verder professionaliseren van de inkoopfunctie en worden jaarlijks enkele concrete verbeterprojecten bepaald. Daarnaast werk je mee aan inkoopprojecten welke vanuit de inkoopsamenwerking IAZ (Inkoop Alliantie Ziekenhuizen) worden geïnitieerd. Zie voor meer informatie: https://www.iaz.nl/.

De afdeling inkoop maakt onderdeel uit van het Facilitair Bedrijf. Het team bestaat uit twee senior inkopers een contractmanager en 3 operationeel inkopers.

Wat vragen wij van jou?

• MBO+/HBO werk- en denkniveau en kennis en ervaring op het gebied van inkoop- en logistieke processen;

• Je hebt ervaring met het werken met een ERP- en contractbeheersysteem;

• Je hebt de opleiding NEVI-1 afgerond;

• Je hebt uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden en maakt hierbij gebruik van jouw gevoel voor klantgerichtheid, creativiteit en vindingrijkheid.

Wat krijg je daarvoor terug?

• Salaris tussen €2.319 en €3.322 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 45). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;

• Parttime functie voor 24 uur per week;

• Een contract voor de duur van 1 jaar met de intentie deze te verlengen;

• 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn in de toekomst zeker bespreekbaar.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Chris Spaubek, Teamleider, telefoonnummer +31 6 27437486. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184

De gesprekken vinden plaats op woensdag 16 februari in de ochtend, we willen je vragen hier rekening mee te houden. Tot vrijdag 11 februari kun je reageren via het sollicitatieformulier.