Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: ICT medewerker informatisering en systeembeheer (36 uur)

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij jouw kennis en ervaring op het gebied van ICT inzetten voor de zorg en ben je dienstverlenend ingesteld? Dan ben jij onze nieuwe ICT medewerker informatisering en systeembeheer!

De functie

Als ICT medewerker informatisering en systeembeheer lever je een belangrijke bijdrage in het beheren en onderhouden van de ICT-infrastructuur binnen het ziekenhuis. Dagelijks ben je bezig met het installeren en controleren van systemen en applicaties, ook het analyseren en oplossen van complexe problemen vormen een belangrijk onderdeel van jouw functie. Daarnaast lever je een bijdrage aan het ziekenhuis brede ICT-beleid en neem je deel aan projecten. Verder registreer je aanvragen en storingsmeldingen in en draag je zorg voor de afhandeling en terugkoppeling. Incidenteel vervul je de helpdeskfunctie waarbij je zowel zelfstandig als in samenspraak met collega’s zorgdraagt voor het oplossen van de voorkomende problemen.

Om deze functie succesvol uit te voeren heb je een eigen inbreng binnen het team, je bent oplossingsgericht en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een systematische denkwijze en een groot doorzettingsvermogen. Verder staat klantgerichtheid hoog in het vaandel.

Bereikbaarheidsdiensten buiten kantoortijd vormen daarnaast ook een onderdeel van de functie.

Jouw nieuwe werkplek?

De stafafdeling MICT bestaat uit systeembeheer, applicatiebeheer en medische techniek. Deze worden ondersteund door het Stafbureau MICT bestaande uit de vakgroep Klinisch fysica, CMIO (Chief Medical Information Officer), compliance & projectleider en de Qualified medical engineer, Privacy officer en Security officer.

Wat vragen wij van jou?
• HBO werk- en denkniveau;
• Een afgeronde opleiding op het gebied van ICT;
• Functie gerelateerde werkervaring, bij voorkeur in een grote organisatie met een complexe ICT omgeving;
• Je begrijpt het concept van virtualisatie;
• Je hebt kennis van ICT infrastructuren en beheerprocessen en ervaring met Microsoft producten (bij voorkeur Windows Server 2016 t/m 2022, (Azure) AD, Office 365, SQL, Exchange, Powershell);
• Je hebt affiniteit met Netapp Storage, Cisco netwerk, Citrix XenDesktop, VMware en Ivanti AM/WM; Dit is een pré.
Wat krijg je daarvoor terug?
• Salaris tussen €3.115 en €4.319 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 55). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
• Fulltime functie voor 36 uur per week;
• Een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar, hierna kans op een contract voor onbepaalde tijd;
• 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Tom Esser, teamleider, telefoonnummer, +31 6 11721443. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184.

Tot maandag 12 december kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De vacature wordt intern en extern gepubliceerd, conform het werving- en selectie beleid hebben interne kandidaten voorrang in deze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.