Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Gastvrijheidsfunctionaris

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voel jij je thuis in een ondersteunende rol?

Dan ben jij onze nieuwe gastvrijheidsfunctionaris voor de PAAZ!

Vacaturenummer 22-012, 15 uur per week

Wie ben jij?

Als gastvrijheidsfunctionaris heb jij oog voor de patiënt, je verstrekt voeding en dranken aan patiënten op de verpleegafdeling en registreert de voedingsgegevens van patiënten in het systeem. Daarnaast verzorg je het opmaken van bedden, de linnenverzorging en het aanvullen van voorraden. Ook ondersteun je het verpleegkundig personeel en verricht je lichte schoonmaakwerkzaamheden. Je werkt nauw samen met de afdelingen diëtetiek, de centrale keuken en de verpleging. Je bent in staat om taken met een grote mate van zelfstandigheid uit te voeren en zoekt de samenwerking met collega’s op waar nodig.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling gastvrijheid maakt deel uit van het Facilitair Bedrijf van waaruit diverse facilitaire diensten plaatsvinden waaronder schoonmaak, beveiliging en voeding. De gastvrijheidsfunctionarissen maken onderdeel uit van het team gastvrijheid, bestaande uit ongeveer 50 medewerkers. Je komt te werken op de afdeling PAAZ. De PAAZ is een psychiatrische afdeling in het ziekenhuis.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt MBO- werk- en denkniveau aangevuld met kennis van voeding en diëtetiek (must);

• Je hebt kennis van hygiënische voorschriften (HACCP);

• Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie (pré).

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als gastvrijheidsfunctionaris. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 20 – volgens de cao ziekenhuizen. Een contract voor 1 jaar met de intentie deze te verlengen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Ilse Boonen, teamleider, via telefoonnummer +31 475 382 411. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184

Tot 31 januari kun je reageren via het sollicitatieformulier. De gesprekken staan gepland op maandag 7 februari in de ochtend, we willen je vragen hier rekening mee te houden.