Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Fysiotherapeut

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zet jij samen met de patiënt de stap naar herstel?

Dan ben jij onze nieuwe fysiotherapeut!

Vacaturenummer 22-023, 28 uur per week (tijdelijk)

Wie ben jij?

Als fysiotherapeut weet jij om te gaan met de zorgvraag van onze patiënten. Je onderzoekt, behandelt en begeleidt patiënten zelfstandig. Daarnaast draag je zorg voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het behandelplan. Ook informeer en adviseer je patiënten en direct betrokkenen over de behandeling. Je werkt zowel klinisch als poliklinisch. Je bent in staat om de patiënten te stimuleren en te motiveren, beschikt over empathisch vermogen en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Vanwege een vervanging zoeken wij een collega die ons team per 16 maart komt versterken. Binnen de afdeling wordt gewerkt met verschillende aandachtsgebieden, voor deze functie gaat de voorkeur uit naar fysiotherapeuten met ervaring in de klinische en revalidatie setting. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die alle dagen van de week beschikbaar zijn waarbij flexibiliteit gevraagd wordt in een wisselend weekrooster qua uren (gemiddeld 28 uur per week over de gehele periode).

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling revalidatie van het Laurentius Ziekenhuis is sinds medio 2017 gesitueerd in het Zorghotel/Revalidatie centrum Roermond. Hier zijn alle faciliteiten beschikbaar voor behandelingen op het gebied van revalidatie. Binnen de afdeling zijn naast een drietal revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten zelfstandig werkzaam. De afdeling wordt ondersteund door een secretariaat en planbureau.

Wat vragen wij van jou?

• Je bent in het bezit van een HBO diploma fysiotherapie;

• Je hebt kennis en ervaring als fysiotherapeut binnen een (poli) klinische setting;

• Je bent multi-inzetbaar binnen de afdeling revalidatie, flexibel en een echte teamplayer.

Wat krijg je daarvoor terug?

• Salaris tussen €2.882 en €4.227 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 55). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;

• Parttime functie voor 28 uur per week;

• Een contract van medio maart t/m augustus;

• 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Siem Simons, teamleider, telefoonnummer +31 6 21124119

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184

Tot vrijdag 4 februari kun je reageren via het sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 11 februari in de middag, we willen je vragen hier rekening mee te houden.