Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Chef de Clinique Neuroloog (0.6 - 0.8 fte)

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Wie ben jij?

Vanaf 1-1-2024 zoeken wij een Neuroloog Chef de Clinique.

Jouw werkplek

Als Chef de Clinique participeer je op gelijkwaardige basis in de vakgroep en neem je deel aan zowel de poliklinische als klinische neurologische zorg; ook draai je mee in het dienstrooster.

De vakgroep Neurologie bestaat uit 6 Neurologen die de neurologie in volle breedte uitoefenen. Om de kwaliteit van neurologische zorg op hoog niveau te houden zijn er subspecialisaties voor CVA, Parkinson, Cognitieve Stoornissen, MS en Hoofdpijn. Ter ondersteuning zijn een Physician Assistant, CVA-, MS-, Hoofdpijn-, Parkinson-, Dementie- en Epilepsieverpleegkundige werkzaam voor de vakgroep. De vakgroep Neurologie heeft een hoofdpijncentrum met supraregionale functie en er is samenwerking met het Academisch MS Centrum Limburg en participatie in het regionaal MS netwerk. Daarnaast vindt bij gevorderde ziekte van Parkinson behandeling middels Duodopa plaats.

Er is een uitgebreide en volledig digitale KNF-afdeling met alle gangbare faciliteiten voor klinisch neurofysiologische diagnostiek en vaatdiagnostiek. Binnen deze afdeling worden ook patiënten met Botulinetoxine behandeld. Er is een zeer goede samenwerking met de afdeling Radiologie met 2 MRI's, een dual source CT, een PET/CT en twee SPECT-CT's. Er is affiliatie met het MUMC+ voor de opleiding van co-assistenten en een deelstage neurologie voor de opleiding tot Physician Assistant Radiotherapie. Daarnaast is er een samenwerking voor deelstage neurologie in het kader van opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Neurochirurgen verbonden aan het MUMC+ zijn werkzaam in het Laurentius Ziekenhuis voor CTS-, ulnaropathie-, hnp- en decompressie chirurgie en werken nauw en laagdrempelig samen met de vakgroep.


Wat vragen wij van jou?
• Je bent een gedreven (beginnend) Neuroloog die het vak in volle breedte wil uitoefenen;
• Je bent ondernemend en enthousiast en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
• Je kiest bewust voor het werken in een hecht teamverband. Wat krijg je daarvoor terug?

De neurologen zijn vrijgevestigd en individueel lid van het Medisch Specialistisch Bedrijf Laurentius (MSB). Binnen het MSB vormen zij de organisatorische eenheid neurologie. Het betreft een tijdelijke aanstelling vanaf januari 2024 voor de duur van 1 jaar met arbeidsvoorwaarden conform AMS.

Informatie en procedure

Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Mw. van Goor (neuroloog) of dhr. Griens, (neuroloog), via telefoon: +31 475 382 771

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184.

Tot maandag 30 november 2023 kun je reageren via het sollicitatieformulier.