Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Chef de clinique Cardiologie

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

“Chef de Clinique Cardiologie”

Vacaturenummer 20-147, 0,8-1,0 fte

Wie zoeken wij?

Per 1 januari 2021 zoekt de organisatorische eenheid Cardiologie een Chef de Clinique cardiologie die de capaciteit bezit om het vak in de volle breedte uit te oefenen. Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze en communicatief vaardige collega. Daarnaast beschik je over een actieve houding ten aanzien van bij- en nascholing van onze medewerkers en verwijzers.

Jouw nieuwe werkplek

De organisatorische eenheid Cardiologie bestaat momenteel uit 6 cardiologen. Elke cardioloog heeft een allround profiel met specifieke belangstellingen. Speerpunten voor onze organisatorische eenheid zijn devices, ritmestoornissen, hartfalen en cardiale beeldvorming. In onze nieuwbouw is de Eerste-Hart-Hulp naast de Hartbewaking optimaal ingericht voor snelle diagnostiek. Klinisch wordt een gemiddeld korte opnametijd verwezenlijkt. In het Laurentius hebben we alle invasieve en non-invasieve cardiale diagnostiek ter beschikking.

Er is een nauwe samenwerking met het MUMC, CZE en VieCuri voor zaken betreffende hartchirurgie, elektrofysiologie en interventiecardiologie. Daarnaast verloopt samenwerking met de eerste lijn laagdrempelig en zijn er goede afspraken effectief met de derde lijn, zowel met het MUMC alsook het Catharina Ziekenhuis Eindhoven. Er bestaat een intensieve samenwerking met de vakgroep cardiologie van het VieCuri.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt een afgeronde opleiding tot cardioloog

• Je levert een actieve bijdrage aan de Organisatorische Eenheid Cardiologie en MSb

Wat krijg je daarvoor terug?

Het salaris wordt volgens AMS vastgesteld. Het betreft in beginsel een contract voor de duur van een jaar per 1 januari 2021 met mogelijkheid tot verlenging voor 0,8-1,0 fte.

Informatie en procedure

Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij dhr. R. van der Borgh, Cardioloog en Medisch Manager Cardiologie of een van de andere cardiologen via telefoon: 0475 – 382056.

Tot 4 november 2020 kun je reageren via het sollicitatieformulier.