Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: CCU verpleegkundige

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond
“Ben je in staat om onder druk zorgvuldig en doortastend jouw werkzaamheden uit te voeren?

Dan ben jij onze nieuwe CCU verpleegkundige!”

Vacaturenummer 20-117, 32-36 uur per week Wie ben jij? Als CCU verpleegkundige bestaan jouw werkzaamheden naast het coördineren van de verpleegkundige zorg omtrent de CCU/EHH patiënt uit het verplegen, begeleiden en verzorgen van patiënten. Je bent hierbij goed in staat om onder druk werkzaamheden zowel zorgvuldig als tegelijkertijd doortastend te verrichten. Klantgerichtheid is voor jou een vanzelfsprekendheid en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent leergierig en wilt graag een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de kwaliteit van zorg.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling bestaat uit de onderdelen CCU (Coronary Care Unit) en EHH (Eerste Hart Hulp). Op de CCU worden patiënten met een bewakingsindicatie bij hartproblematiek verzorgd. Vitale lichaamsfuncties worden continu bewaakt. De afdeling CCU heeft 8 bedden. De EHH beschikt over 4 bedden. Daar worden patiënten kortdurend geobserveerd en behandeld. Vervolgens volgt opname op de CCU of een andere afdeling of kan de patiënt naar huis.

Wat vragen wij van jou?

• Je bent in het bezit van een diploma verpleegkundige A of HBO-V aangevuld met minimaal CCU-aantekening • Je beschikt bij voorkeur over cardiologische werkervaring

• Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken

Wat krijg je daarvoor terug? Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als CCU verpleegkundige. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 55 – volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor onbepaalde tijd. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Indien je aan de eisen voldoet dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek.