Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Analist CKCH

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond
Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij een bijdrage leveren aan de toekomt van ons laboratorium?

Dan ben jij onze nieuwe analist CKCH!

Vacaturenummer 20-127, 32 uur per week

Wie ben jij? Als analist klinisch chemisch hematologisch laboratorium (CKCH) bestaan jouw werkzaamheden hoofdzakelijk uit: • Uitvoeren van bloedafnames en voorbereiden van onderzoeksmateriaal voor onderzoek; • Analyseren van patiëntmateriaal op de meest gangbare laboratoriumbepalingen; • Autoriseren en valideren van onderzoek en onderzoeksresultaten; • Verrichten van ondersteunende activiteiten op het gebied van voorraadbeheer en onderhoud van apparatuur.

Om deze functie succesvol uit te voeren beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je goed in staat om zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren. Je weet prioriteiten te stellen en bent oplossingsgericht. Je komt terecht in een team van circa 30 directe collega’s en zoekt ook de samenwerking op waar nodig.

Jouw nieuwe werkplek

Het Centraal Klinisch Chemisch Hematologisch Laboratorium (CKCH) van ons ziekenhuis is een modern, ISO geaccrediteerd en goed uitgerust laboratorium. De afdeling verricht onderzoeken voor patiënten in het eigen ziekenhuis, aanvragen via specialisten, huisartsen en verloskundigen uit de regio en artsen van andere instellingen. Er wordt 7 dagen per week, 24 uur per dag volgens rooster gewerkt. De afdeling bestaat uit circa 70 collega’s en er is een nauwe samenwerking met andere disciplines.

Het laboratorium is volop in ontwikkeling. Binnenkort wordt de afdeling verbouwd en al geruime tijd loopt er een samenwerkingstraject met het laboratorium in Viecuri. Als nieuwe medewerker wil je ook hier graag een positieve bijdrage aan leveren en ben je in de toekomst bereid om op andere locaties te werken.

Wat vragen wij van jou?

• Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal MBO 4 niveau in de richting van klinische chemie; • Je hebt een flexibele en collegiale werkhouding en bent bereid om in alle voorkomende diensten te werken;

• Je beschikt over kennis van gangbare hygiëne-, veiligheids- en milieuvoorschriften.

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als analist. Daarom bieden wij je een salaris ingeschaald in functiegroep 45 - volgens de cao ziekenhuizen en ontvangt je van ons een contract voor de duur van jaar met de intentie deze te verlengen voor 32 uur per week. Meer over onze arbeidsvoorwaarde vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Kelly Gubbels, teamleider, via telefoonnummer 0620744565. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Maarten van de Goor, HRM adviseur, telefoonnummer 06 29319484.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 25 september in de middag, we willen je vragen hier rekening mee te houden. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Tot 21 september kun je reageren via het sollicitatieformulier.