Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Allround verpleegkundige (uren in overleg)

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij verpleegkundige en weet je nog niet welk specialisme het best bij jou past? Wil je wel graag een vast aantal uur per week werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie

Als allround verpleegkundige werk je op verschillende verpleegafdelingen van ons ziekenhuis. Zo krijg je de kans op verschillende afdelingen jezelf te ontwikkelen en verleen je in teamverband, begeleidende en verzorgende werkzaamheden. Je werkt een bepaalde periode op een vaste afdeling. Na deze periode ga je aan de slag bij een andere afdeling. Ben je ergens helemaal op je plek? Dan kun je bij vacatureruimte doorstromen naar een vaste functie op de afdeling.

Met een op maat gemaakt inwerktraject leiden we jou op tot een allround verpleegkundige. Hierna heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen op welke dagen en diensten je gaat werken. Elke 12 weken vul jij jouw ideale schema in en samen met je collega’s verdelen jullie de openstaande diensten.

Jouw nieuwe werkplek

Als allround verpleegkundige word je binnen de kliniek voornamelijk ingezet op de verpleegafdelingen: Interne Geneeskunde, Oncologie, Neurologie, Chirurgie, Long Geneeskunde, Cardiologie, Orthopedie en Gynaecologie. Het zijn dynamische afdelingen waar kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. Naast de dagelijkse werkzaamheden hebben de verpleegkundigen op de afdelingen ook hun aandachtsgebieden en is er veel oog voor scholing.

Wat vragen wij van jou?
• Een afgeronde opleiding mbo-v of hbo-v, met een geldige BIG-registratie;
• Je hebt een brede interesse en hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen binnen het verpleegkundig vakgebied.

Wat krijg je daarvoor terug?
• Salaris tussen €2.554 en €3.468 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 45). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
• Zowel parttime als fulltime in te vullen (24 tot 36 uur per week);
• Een contract voor onbepaalde tijd;
• 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Informatie en procedure

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Heb je interesse?

Neem dan contact op met Karin van Beek, teamleider, +31 6 29319509