Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Logopedist - St. Anna

Werkgever:Koraal
Plaats:Heel

Voor Koraal locaties St. Anna in Heel en Op de Bies in Landgraaf zoeken we een enthousiaste, betrokken en gedreven Logopedist met affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking. Kom jij ons team versterken?

We bieden mogelijkheden op zowel de locatie St. Anna in Heel (< 26 u/w) als bij Op de Bies in Landgraaf (20 u/w). Wil je graag meer uren werken en spreekt de afwisseling van beide locaties je aan? Dan gaan we in overleg kijken hoe we dit kunnen vormgeven qua uren en dagen.

Over de functie

Als Logopedist verricht je onderzoek en diagnostiek, behandel en begeleid je cliënten en hun (directe) leefomgeving met hulpvragen of problemen die verband houden met communicatie, eet- en drinkproblemen, gehoor, adem en stem. Verder behoren het geven van adviezen, voorlichting en scholing op logopedisch gebied eveneens tot het takenpakket. Je draagt vanuit jouw expertise als logopedist bij aan projecten en/of ontwikkelingen binnen de regio.

Met jouw (para)medische collega’s werk je intensief samen om de hulpbehoefte van de bewoner te inventariseren, te analyseren en hier met jouw expertise invulling aan te geven.

Bij Koraal werken we voor en met mensen met een verstandelijke beperking van alle leeftijden en niveaus. Naast de verstandelijke beperking komen meervoudige beperkingen en complexe gedragsproblematiek voor. In elke regio biedt Koraal een compleet pakket aan ondersteuning: wonen, dagbesteding en therapie.

Veel vragen kunnen we bij Koraal zelf beantwoorden. Voor expertise die wij niet in eigen huis hebben, werken we samen met onze partners in het veld. Het stelt ons in staat om cliënten en leerlingen die ondersteuning te bieden die zij op een bepaald moment in hun leven nodig hebben.

Het (para)medisch team bestaat naast logopedisten onder andere uit artsen, gedragswetenschappers, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en de diëtist. Hiërarchisch ontvang je leiding vanuit je teamleider, functioneel vanuit de artsen en de gedragswetenschappers.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie waarbij je werkt met een boeiende doelgroep. Je werkt samen met fijne en bevlogen collega's in een prettige, informele werkomgeving.

  • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 55: min €3.217 en max €4.712 bruto/maand, op basis van een 36-urige werkweek.
  • Goede arbeidsvoorwaarden: eindejaarsuitkering (8,33%), collectieve ziektekostenverzekering, ruime pensioenregeling en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Contract: een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Uren: < 26 uur per week bij St. Anna of 20 uur per week bij Op de Bies. Wil je op beide locaties werken? Dan gaan we in overleg kijken naar je uren en dagen.
  • Ingangsdatum: bij voorkeur zo spoedig mogelijk.
  • Standplaats: St. Anna in Heel en Op de Bies in Landgraaf. Een combinatie is ook mogelijk.
  • Kennis en ontwikkeling: je kunt jezelf ontwikkelen door diverse cursussen en trainingen.
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, betrokken en zelfstandige logopedist. Je staat stevig in je schoenen en weet anderen te motiveren en enthousiasmeren. Je bent van nature nieuwsgierig en neemt initiatief. Daarnaast ben je in staat en bereid tot het geven en ontvangen van (kritische) feedback op zowel eigen handelen als processen. Je werkt graag samen in een multidisciplinair team.

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma Logopedie en bent ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

    Zit je in het laatste jaar van deze opleiding? Dan ben je van harte welkom om te reageren. We kijken dan samen met jou naar een passende invulling en inschaling.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met specifieke logopedische problematiek bij mensen met een (ernstige) verstandelijke en/of meervoudige beperking en bijkomende problematiek, zoals autisme en/of moeilijk verstaanbaar gedrag.
  • Je hebt kennis van Totale en Ondersteunde communicatie en het afnemen/interpreteren van gehooronderzoeken, of bent bereid je hierin te verdiepen en te ontwikkelen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Joosten (teamleider St. Anna) via 06 - 8152 0962 of Leon Widdershoven (teamleider Op de Bies) via 06 – 1883 5984.

Koraal wil haar cliënten en leerlingen goede zorg bieden in een omgeving waar hij of zij zich vertrouwd en geborgen voelt, evenals een veilige en vertrouwde werkplek voor haar medewerkers. Om deze reden dienen nieuwe medewerkers een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.


Enthousiast?

Dan zijn we benieuwd naar je verhaal en maken we graag kennis met je!

Upload uiterlijk 24 april 2024 je CV en motivatie via deze sollicitatiepagina.