Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ambulant begeleider Toets en Gezinnen

Werkgever:Koraal
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Koraal regio Noord- en Midden-Limburg zoekt voor de locatie in Roermond een enthousiaste en zelfstandige Ambulant Begeleider Toets en Gezinnen.

Het betreft een functie voor 21 uur per week. Een ruimer dienstverband in combinatie met werken op een woongroep behoort tot de mogelijkheden.

Over de functie

Als Ambulant Begeleider binnen Toets en Gezinnen ben je werkzaam met cliënten met een licht verstandelijke beperking. De cliënten wonen in de maatschappij, maar hebben op diverse onderdelen begeleiding nodig om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven.

Cliënt Michael: "De TOETS helpt me met dingen waar ik vroeger een beetje moeite mee had. Koken, wassen, op tijd opstaan om naar het werk te gaan. Ervoor zorgen dat je netjes voor de dag komt..."

Cliënten wonen alleen of als gezin bij elkaar. In de situatie van de gezinnen is het altijd zo dat ouders een verstandelijke beperking hebben. De kinderen die thuis wonen hebben veelal ook deze beperkingen. Dit vraagt de nodige vaardigheden van medewerkers. Het gaat namelijk niet alleen om begeleidingsvaardigheden, maar ook opvoedkundige kennis en kunde is noodzakelijk in de begeleiding van deze cliënten.

Je begeleidt de gezinnen zoals besproken in het zorgplan, waar je medeverantwoordelijk voor bent. Tevens bewaak je de gestelde zorgdoelen met betrekking tot de cliënten.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, betrokken en zelfstandige collega voor het team Toets en Gezinnen. Je bent bekend met de doelgroep cliënten met een licht verstandelijke beperking, en weet als geen ander hoe je hen kunt begeleiden naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Je geeft cliënten de ruimte om zelf zaken op te pakken en bent in staat om te 'werken met de handen op de rug'. Je werkt ontwikkelingsgericht, stelt doelen, zorg voor een rapportage en evalueert.

Je hebt en professionele houding, toont initiatief en weet je goed staande te houden in stressvolle situaties. Waar nodig durf je om hulp te vragen; sparren is voor jou een basisattitude. Je weet hoe je het netwerk van de cliënt kunt inschakelen en je ondersteunt bij het vergroten hiervan.

Daarnaast ben je in het bezit van een relevante opleiding op MBO niveau 4 (bijvoorbeeld MMZ of Verpleegkundige) of HBO niveau 5 (Social Work, HBO-V of SPH).

Voor deze functie wordt flexibiliteit van je verwacht, afhankelijk van de individuele situatie van de cliënt. Diensten staan veelal gepland in de vroege ochtend, late middag en vroege avond. Je bent bereid meerwerk te verrichten.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende en boeiende functie waarbij veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid geboden wordt.

En verder bieden we…

  • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg: min €2.617 en max €3.535 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
  • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, eindejaarsuitkering (8,33%), een collectieve zorgverzekering en goede pensioenregeling. Daarnaast bieden wij een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Contract: direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Contracturen: 21 uur per week. Meer uren (in combinatie met werken op een woongroep) is bespreekbaar.
  • Koraal Vitaal: Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaalvind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
  • Digicoach: Voel jij je (nog) niet helemaal thuis in het gebruik van digitale middelen? Dan bieden wij de mogelijkheid om een zelftest digivaardigheid te doen. Onze digicoaches kunnen je vervolgens coachen en ondersteuning bieden.


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ger Rompelberg (teamleider Toets) via 06- 22 42 55 80.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Reageren 

Interesse in deze leuke, zelfstandige en boeiende functie? We ontvangen graag je CV en motivatie uiterlijk 1 april 2024.