Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operationeel Manager

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Herten

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Operationeel Manager

Ben jij die ondernemende en ambitieuze Operationeel Manager die de dagelijkse bedrijfsvoering in goede banen leidt? Vind je het leuk om bezig te zijn met veranderprocessen en de mensen op de werkvloer hierin mee te nemen?

Koenen en Co Executive Search is voor haar klant op zoek naar een Operationeel Manager m/v.

Organisatie

De onderneming is een producent van consumentenartikelen, waarbij de productie geheel in eigen huis plaatsvindt. Het is een onderneming die in beweging is, momenteel zijn ze druk doende om het totale proces verder te optimaliseren.

Wat ga je doen?

Als Operationeel Manager ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van alle operationele en logistieke processen. Je bewaakt de dagelijkse operationele processen met betrekking tot productiviteit. Je zorgt ervoor dat kwaliteitsvoorschriften, -eisen en – processen volgens de vastgestelde voorschriften worden nageleefd. Je analyseert de verschillende processen en daar waar nodig kom je met verbetervoorstellen en zorg je voor de implementatie. Je bent helder in je communicatie, graag zichtbaar op de werkvloer en levert een actieve bijdrage aan de sfeer en het kwaliteitsbewustzijn.

Een greep uit jouw belangrijkste werkzaamheden:
  • Efficiënte en professionele uitvoering van productieprocessen met focus op mensen, veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en kosten.
  • Balans tussen dagelijkse uitdagingen en structurele verbeteringen.
  • Betrokken bij het productontwikkelingsproces.
  • Aansturing en beheersing van alle activiteiten van de afdelingen planning, inkoop, warehousing, transport en productie.
Wat bieden wij jou?

Werken binnen deze organisatie betekent werken in een team dat hard werkt om resultaten te behalen. Je krijgt de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen, zodat je instaat bent het optimale uit jezelf en de onderneming te halen. Dit is een functie met groeiperspectief tot een eindverantwoordelijke positie.

Functie

Gezien de zwaarte en impact die de positie heeft op de organisatie, zijn we op zoek naar kandidaten die fulltime beschikbaar zijn. Salaris afgestemd op de zwaarte van de positie en de ervaring van de kandidaat. Naast ervaren kandidaten nodigen we ook kandidaten uit te reageren die graag een vervolgstap maken in zijn of haar carrière.

Wat breng je mee?
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Enkele jaren relevante werkervaring in een productieomgeving.
  • Ervaring met veranderprocessen.
  • Ondernemende mindset, zelfstarter.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

We zoeken een people manager die collega’s op een natuurlijke wijze coacht en voor zich weet te winnen. Hierbij communiceer je op een overtuigende wijze makkelijk binnen alle niveaus binnen de organisatie. Met bedrijfsdoelstellingen in je achterhoofd werk je oplossings- en resultaatgericht.

Interesse?

Solliciteer meteen en stuur ons je motivatie en CV. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Kelvin Litjens via of +31 88 774 7894