Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Manager Financiën en Control (MT lid) bij RD Maasland

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Haelen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij als financieel expert op zoek naar een rol binnen een dynamische onderneming waar je impact kunt hebben? Wil je actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van een maatschappelijk betrokken en vooruitstrevende organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Koenen en Co Executive Search is namens RD Maasland op zoek naar een Manager Financiën en Control (MT functie) m/v.

Over de organisatie

Reinigingsdienst Maasland is een gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Echt-Susteren en is gevestigd te Haelen. Het is een vooruitstrevende en maatschappelijk betrokken onderneming, die vele huishoudens en bedrijven bedient. Naast de inzameling van huisvuil en bedrijfsafval op een toonaangevende en duurzame wijze, biedt RD Maasland een breed scala van diensten en voorzieningen. Het is een organisatie die zich voortdurend ontwikkeld en inspeelt op belangrijke thema’s zoals circulariteit en grondstoffenmanagement.

RD Maasland is een organisatie die zich kenmerkt door ‘korte informele lijnen’ met deskundige en gemotiveerde medewerkers. De ideale omgeving voor een betrokken Manager Financiën & Control, die op zoek is naar een positie waarbij die een positieve impact kan hebben.

Wat ga je doen?

Je bent als MT-Lid mede verantwoordelijk voor deze mooie en betekenisvolle organisatie. Vanuit je portefeuille draag je bij aan de koers van de organisatie en de bijbehorende dienstverlening voor haar klanten. Je geeft leiding aan een groep van 5 gemotiveerde professionals.

Je schakelt gemakkelijk tussen in- en extern, tussen diverse niveaus en tussen verschillende vakgebieden. Je hebt oog voor de mensen in de organisatie om samen resultaat te bereiken.

Een greep uit jouw belangrijkste werkzaamheden:

  • Verantwoordelijk voor een effectieve planning en control cyclus. O.a. jaarrekening, begrotingen en meerjarenprognose.
  • Adviseert het management over (werking van) het gevoerde beleid, analyseert en interpreteert afwijkingen tussen planning en realisatie.
  • Achterhalen van de juiste stuurinformatie.
  • Verzorgen van Nedvang aangifte.
  • Optimaliseren van huidige en eventuele nieuwe financiële processen.
  • Aansturen/coachen/ontwikkelen van de medewerkers.
  • Leidende rol mbt de ontwikkeling van het ICT-beleid van de organisatie.

Wat bieden wij jou?

Een prachtige functie met veel uitdaging, eigenaarschap en afwisseling, bij een organisatie die er toe doet. Een positie waarbij je als Manager Financiën en Control impact kunt hebben op de ontwikkeling van de organisatie.

De arbeidsvoorwaarden waaronder salariëring zijn volgens de CAO Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties (SGO) met een huidig maximum van € 6.103,00,- bruto per maand op fulltime basis (36-urige werkweek).

Bovenop je salaris bouw je elke maand 17,05% Individueel Keuze Budget (IKB) op. Daarnaast krijg je een tegemoetkoming in de zorgverzekering en een bijdrage aan bedrijfsfitness.

Wat breng je mee?

  • HBO/ WO werk- en denkniveau met focus op financiën en control.
  • Je hebt ervaring als leidinggevende, waarbij affiniteit met het werken in een politiek/ bestuurlijke omgeving een pré is.
  • IT-minded, proactief kijken naar mogelijkheden voor verdere optimalisatie door automatisering.
  • Abstract vermogen, in staat om verbanden te zien en te acteren op afwijkingen.
  • Doelgericht, in staat om hoofd- van bijzaken te onderscheiden.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en adviesvaardigheden, omgevingssensitief, met een bestuurlijke antenne.
  • Pragmatisch, ondernemend en teamplayer zijn begrippen die perfect bij je passen.
Interesse?

Koenen en Co Executive Search begeleidt RD Maasland bij de werving en selectie van de Manager Financiën en Control. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met onze consultants Robin Bisschoff via +31 88 774 7433 / r.bisschoff@koenenenco.nl of Kelvin Litjens via k.litjens@koenenenco.nl / +31 88 774 7894. Als je direct wil solliciteren, verzoeken we je een motivatiebrief en CV naar ons te sturen.

Koenen en Co Executive Search werkt bewust en vol vertrouwen samen op basis van exclusiviteit. Acquisitie naar aanleiding van deze positie is daarom niet nodig en niet gewenst.