Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Juridisch Adviseur Personeel en Recht

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Herten

Jij maakt er werk van! Van een goede arbeidsovereenkomst, arbeidsgerelateerde subsidiemogelijkheden of een ontslagprocedure. Je adviseert onze klanten over hun belangrijkste kapitaal: de mens. Daarbij weet jij een perfecte balans te vinden tussen rechten en plichten en combineer je de harde en zachte kant voor een duurzaam bedrijfsresultaat.

Onze klanten voelen zich door jouw kennis en pragmatische oplossingen gesteund op het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht . Daarbij zie je tussen de regels altijd kansen, want optimisme is jouw kracht. Je bent jurist, maar niet rechtlijnig. Je weet van aanpakken en stroopt je mouwen ook op voor eventuele procedures bij het UWV, de Rechtbank en de Centrale Raad van Beroep. Je weet collega’s vooruit te helpen vanuit jouw vakgebied en hebt altijd het gezamenlijke doel voor ogen.

Met jouw scherpe blik en oog voor detail verken je actief de (latente) behoeften achter klantvragen. Zo weet je wat er speelt bij de klant. Door jouw empathische houding win je bovendien het vertrouwen van de klant en ben je (op termijn) voor hen een trusted advisor binnen jouw vakgebied. Na een grondige analyse, weet je door jouw sterke communicatie (in woord en geschrift) jouw advies op een heldere wijze over te brengen richting de klant. Dit advies kan zelfs iets anders zijn dan waar de klant in eerste instantie om vroeg, maar waar hij natuurlijk wel echt meegeholpen is.

Daarnaast ben je pro-actief in het samenwerken met collega’s. Het team van Personeel en Recht bestaat momenteel uit 5 (directe) collega’s. Je zoekt hen actief op en draagt je kennis gevraagd en soms ook ongevraagd uit. Op deze wijze weet jij je diensten ook intern goed onder de aandacht te brengen, zodat je ook door anderen (in voorkomende gevallen) wordt geïntroduceerd bij de klant.

Koenen en Co

Bij Koenen en Co geloven we dat al onze medewerkers het verschil maken bij onze klanten. Om dat goed te kunnen, beginnen we met onze klanten te begrijpen. We helpen ze met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Maar we gaan verder. We willen weten wat onze klanten drijft. Wat hun uitdagingen zijn, waar ze wakker van liggen. Hun sterktes, hun zwaktes. En wat hun zakelijke en persoonlijke doelen zijn. Want juist dán kunnen we er zijn voordat zij ons nodig hebben. Zo maken we – als marktleider in Limburg voor het MKB – met 250+ professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond, Venlo en Helmond elke dag het verschil.

Opleiding en ervaring

Je bent in het bezit van een afgeronde (academische) opleiding Nederlands recht met als specialisaties arbeidsrecht en sociale zekerheid. Bij voorkeur heb je al enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie binnen de zakelijke dienstverlening. Natuurlijk ben je bereid om over onze vestigingen heen te werken en ben je derhalve in het bezit van een rijbewijs B.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.