Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Junior IT auditor Roermond

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Herten

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Junior IT Auditor Roermond

Voor onze jonge en groeiende IT-audit afdeling zijn we op zoek naar een junior IT auditor die interesse heeft om de (organisatie van) automatisering bij onze klanten te beoordelen.

Als IT auditor ga je direct zelfstandig of met collega's aan de slag bij onze klanten voor diverse soorten advies- en auditopdrachten. Primair houd je je bezig met het ondersteunen van de jaarrekeningcontroles die door ons worden uitgevoerd bij allerlei typen organisaties. Je zorgt ervoor dat de rol van IT binnen die organisaties duidelijk wordt geïnventariseerd en de kwaliteit daarvan wordt beoordeeld. Daarnaast werk je mee in andere IT assurance en IT advies opdrachten om je kennis, kunde en kritische blik aan te wenden voor de verdere groei van onze klanten. Het opzetten van data-analyses in het kader van de jaarrekeningcontrole en inzoomen op uitzonderingen in de procesgang behoort tot de werkzaamheden.

Jouw inbreng wordt gewaardeerd door de klanten en collega's. Dit biedt veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling.

Koenen en Co

Bij Koenen en Co geloven we dat al onze medewerkers het verschil maken bij onze klanten. Om dat goed te kunnen, beginnen we met onze klanten te begrijpen. We helpen ze met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Maar we gaan verder. We willen weten wat onze klanten drijft. Wat hun uitdagingen zijn, waar ze wakker van liggen. Hun sterktes, hun zwaktes. En wat hun zakelijke en persoonlijke doelen zijn. Want juist dán kunnen we er zijn voordat zij ons nodig hebben. Zo maken we – als marktleider in Limburg voor het MKB – met 250 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond, Venlo en Helmond. elke dag het verschil.

Binnen de Audit & Assurance B.V. werken 40 medewerkers vanuit Roermond iedere dag aan hun onafhankelijke taak voor uiteenlopende klanten. In een cultuur van continu verbeteren, dragen we bij aan een gezonde financiële wereld en transparant ondernemerschap.

Opleiding en ervaring

Je beschikt over een (bijna) afgeronde hbo of wo opleiding in één van de volgende richtingen: accountancy, bedrijfseconomie, (technische) bedrijfskunde, informatica, of (bestuurlijke) informatiekunde. Je hebt affiniteit met ICT en hebt de ambitie verder te studeren richting Register EDP – Auditor (RE)

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.