Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Head of Finance and Administration

Werkgever:KNAPP Benelux
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

HEAD OF FINANCE AND ADMINISTRATION (0,8 – 1 fte) -go ahead in your career and join the number ONE!-

Bedrijfsprofiel

Wij zijn KNAPP Benelux, onderdeel van KNAPP AG met het hoofdkantoor in Graz, Oostenrijk (www.knapp.com). KNAPP ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt klantspecifieke material handling oplossingen. KNAPP werkt wereldwijd, telt ruim 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van ruim EUR 1 miljard. KNAPP Benelux (39 fte en sterk groeiende) realiseert de verkoop, projectsupport en service in de Benelux en is daarin zeer succesvol. De systemen in de Benelux variëren van een eenvoudig zone-pick systeem tot en met volledig geautomatiseerde ‘goods-to-person’ installaties. Tot onze klanten behoren o.a. Zalando, Kramp, Mediq, Stryker, PON Logistics, Wehkamp, Bausch, Skechers, ICI Paris, Estee Lauder en vele anderen.

De functie

Vanuit het hoofdkantoor in Roermond (NL) wordt sales en service voor de Benelux gecoördineerd en aangestuurd. Tevens is dat de standplaats voor de ondersteunende disciplines. Met het oog op verdere groei en professionalisering zijn wij op zoek naar een Head of Finance and Administration Benelux m/v (0,8 – 1 fte). Uw belangrijkste taken zijn:

  • Controlling. Zorgt, in samenspraak met het hoofdkantoor, voor het verder inrichten en onderhouden van de administratieve organisatie en interne controle (AO/IC). Bereidt de jaarrekeningen voor, levert een bijdrage aan het opstellen van begrotingen en budgetten en signaleert en analyseert afwijkingen. Stelt managementinformatie op en geeft gevraagd en ongevraagd advies over financiële en bedrijfseconomische aspecten.
  • Administratie. Voorbereiden en (laten) verwerken van de financiële administratie in SAP en het verrichten van betalingen. Eindverantwoordelijk voor de personeelsadministratie en de (momenteel extern uitgevoerde) verloning in Nederland en België.
  • Communicatie. Onderhouden van contacten en afstemming met boekhouding en controlling van het hoofdkantoor. Contactpersoon voor externe instanties zoals de accountant. Toegankelijke sparringpartner voor directie en management in de Benelux.
  • Leidinggeven.Stuurt, motiveert en is aanspreekpersoon voor een compact team van 2 medewerkers.

Wat bieden wij

KNAPP biedt een zelfstandige en uitdagende functie binnen een professionele, internationale organisatie. U krijgt volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling en een gedegen inwerktraject. Het team is hecht, hardwerkend en heeft klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan. KNAPP is een financieel gezonde en solide werkgever met zorg en aandacht voor medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Het betreft een functie van 0,8 tot 1 fte, waarbij deels vanuit huis gewerkt kan worden.

De kandidaat
  • Beschikt ten minste over een afgeronde bachelor opleiding in een financieel-administratieve richting, bij voorkeur aangevuld met een Controllersopleiding (FC of BC).
  • Heeft ten minste 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare, zelfstandige functie in een internationale werkomgeving. Het is een ideale vervolgstap voor een ambitieuze professional die toe is aan meer verantwoordelijkheid.
  • Leidinggevende competenties.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van de Duitse taal is een sterke pré.
  • Goede beheersing van MS-Office, uitstekende beheersing van Excel en ervaring met het werken in SAP. Affiniteit met IT user hardware.
  • Werkt zelfstandig, nauwkeurig en goed georganiseerd. Is analytisch, proactief en oplossingsgericht. Anticipeert gemakkelijk en snel op verandering en is gewend te werken met deadlines.
  • Communiceert gemakkelijk, is overtuigend en creëert draagvlak. Een prettig persoon met een positieve bijdrage aan het team.
Uw interesse gewekt?

Dan ontvangen wij graag per omgaande uw curriculum vitae, voorzien van een overtuigende motivatie. Stuur uw sollicitatie per e-mail naar onze HR Business Partner Ankie Lauwers, via info@vectorhr.nl Voor meer informatie kunt u haar bellen op nummer +31 6 51128525

Knapp Benelux B.V. Noordhoven 19 6042 NW Roermond