Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Sales Representative / Verkoopadviseur / Verkoper

Werkgever:Heurkens Group
Plaats:Roermond

Ben jij iemand die geïnteresseerd is in een sales gerelateerde baan binnen de automotive en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden? Dan hebben wij een unieke kans voor een nieuwe uitdaging! We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven sales representative. Je werkzaamheden zijn zeer divers. Naast de in- en verkoop van de nieuwe en gebruikte personen en bedrijfsauto’s ben je een duizendpoot die oplossingsgericht en efficiënt werkt ten behoeve van een optimale klantreis.

Functie eisen:

Je dient over goede contactuele eigenschappen en een gezonde portie auto- en mensenkennis te beschikken. Het is voor jou geen probleem om dagelijks met nieuwe of bestaande klanten bezig te zijn en je bent creatief als het gaat om het leggen van nieuwe contacten. Je toont inzet en verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt minimaal over MBO denk- en werkniveau. Ervaring in de verkoopbranche is gewenst.

Wat mag je van ons verwachten en wat hebben we je te bieden:

Al meer dan 40 jaar ontzorgen wij onze particuliere en zakelijke klanten. Wij zijn dealer van de merken Renault, Dacia en Nissan. Onze universele leasemaatschappij Roadlease is onderdeel van de Heurkens Group en maakt ons producten-en dienstenaanbod compleet. Als klein familiebedrijf zijn wij uitgeroeid tot een professionele organisatie met bevlogen en tevreden medewerkers.

Wij bieden een prettige werksfeer, een interessant salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de ruimte om je verder te ontwikkelen en volgt specifieke opleidingen om je verder te ontwikkelen. Je beschikt uiteraard over een auto van de zaak en werkt ook op zaterdag.

Zie jij jezelf als geschikte kandidaat? Ons enthousiaste team verwelkomt je graag als nieuwe collega!

Reactie:

Indien je interesse hebt in deze functie, mail dan jouw reactie en CV naar Heurkens Group, t.a.v. dhr. C. Bouten, e-mail chris.bouten@autoheurkens.nl