Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Psycholoog FT/PT

Werkgever:Het Rughuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor onze groeiende locatie in Roermond zijn we op zoek naar enkele psychologen. Zowel startende als ervaren psychologen zijn van harte welkom.

Wat wij doen?

Het Rughuis is een specialistische GGZ-instelling. Wij bieden een innovatief en effectief op gedragswetenschap gebaseerd behandelprogramma voor mensen die lijden aan langdurige rug-, bekken- en/of nekpijn. Nadat de cliënt een intakeprocedure heeft doorlopen, wordt een op het individu afgestemd behandelplan vastgesteld. In de vijf maanden die volgen, gaat de cliënt met zijn/haar interdisciplinair behandelteam aan de slag. Gedurende dit interdisciplinaire behandeltraject staat de cliënt centraal. Behandelteam én cliënt werken samen aan het realiseren van de behandeldoelen.

Na afronding van het behandeltraject is er, tijdens ons 1-jarige duurzaamheidscontrole programma, aandacht voor het verduurzamen van de behaalde doelen.

Het Rughuis heeft 5 vestigingen verspreid over het land: Roermond, Sittard, Eindhoven, Nijmegen en Capelle aan den IJssel.

Onze behandelteams bestaan uit verschillende zorgprofessionals met elk hun eigen expertise:

  • Psycholoog Leefstijl en Vitaliteit: Leefstijlfactoren zijn van invloed op de ontwikkeling en instandhouding van aanhoudende (psychische) klachten. De Psycholoog Leefstijl en Vitaliteit biedt zorg en ondersteuning gericht op een positieve leefstijlverandering.
  • Psycholoog Cognitieve Gedragstherapie: De psycholoog CGT heeft gedurende het behandeltraject aandacht voor de relatie tussen gedachten- en gedragspatronen en hoe deze op een positieve wijze aangepast kunnen worden voor de cliënt.
  • Psycholoog Psychosomatiek: In deze rol heb je gedurende het behandeltraject aandacht voor de wisselwerking tussen lichaam en geest. Je gaat ook actief aan de slag met cliënten in het kader van activering, exposure, grenzen herkennen en erkennen.
  • Fysiotherapeut: De fysiotherapeut monitort het fysieke activatieprogramma van de cliënten en helpt bij het vergroten van hun fysieke belastbaarheid door aandacht te hebben voor een gezonde manier van bewegen.

Het behandelteam werkt onder supervisie van één of meerdere regiebehandelaren.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde MSc. in de psychologie, zoals Klinische Psychologie, Neuropsychologie, Medische Psychologie, Gezondheidszorgpsychologie of Mental Health;
  • Affiniteit met het bevorderen van gezondheidsgedrag;
  • Een flexibele en leergierige houding;
  • Een beschikbaarheid van bij voorkeur van 36 uur per week (4 x 9 uur) of 27 uur per week (3 x 9);
  • Bij voorkeur ben je in bezit van een LOGO of BAPD verklaring.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de kans om voorop te lopen in de ontwikkelingen binnen de Nederlandse GGZ en onderdeel uit te maken van een vooruitstrevende, dynamische organisatie.

Naast een uitdagend opleidingsaanbod, bieden wij ook werkbegeleiding en intervisie zodat jij alle ruimte en middelen krijgt om jezelf verder te ontwikkelen tot de psycholoog van de toekomst.

Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en zijn wij aangesloten bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Wij bieden in eerste instantie een 7 maanden contract en uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

Is jouw interesse gewekt?

Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton bij de vacature. Je kunt ook een mailtje met je contactgegevens sturen naar de manager van Het Rughuis in Roermond: ingrid.brouns@hetrughuis.nl

Wil je eerst wat meer informatie over de vacature? Stuur je vraag naar sollicitatie@intergrin.nl of bel naar 088 – 000 1660 en vraag naar Mandy van Mulken (Corporate Recruiter).

Voor meer informatie over onze organisatie en werkwijze, kijk op www.hetrughuis.nl