Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Secretaresse

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij zijn op zoek naar 2 nieuwe collega’s voor onze diensten Onderwijs & Organisatie en Bedrijfsvoering op de locatie Kasteel Hillenraedtstraat 1 te Roermond.

Wat ga je doen?

Je gaat de afdelingshoofden van de dienst Onderwijs & Organisatie of dienst Bedrijfsvoering ondersteunen. De taken zijn onder andere:

  • Plannen en bewaken van afspraken in de agenda’s van de afdelingshoofden;
  • Het plannen, voorbereiden en organiseren van in- en externe vergaderingen/bijeenkomsten;
  • Reserveren van vergaderruimtes en catering;
  • Notuleren van vergaderingen en besprekingen;
  • Digitale archivering en publicatie van documenten;
  • Werkroosters samenstellen en bijhouden;
  • Inkoopverplichtingen aanmaken in ons Inkoop-ordersysteem;
  • Administratieve ondersteuning.

Aan het einde van de dag zijn veel zaken op orde, lopen processen mede dankzij jouw inzet goed door en kunnen de afdelingshoofden blindelings vertrouwen op hun agenda. Je hebt zin om aan te pakken en je vindt het leuk om nieuwe ideeën te initiëren; je krijgt ruimte om mee te denken!

Vereisten

Jouw talent en ambitie

Onze nieuwe collega is flexibel, leergierig en representatief. Als persoon kenmerk jij je als enthousiast, sociaal en integer. Je bent in staat zaken zelfstandig op te pakken maar werkt ook graag samen met je collega directie secretaresse. Je weet goed prioriteiten te stellen en hebt een goed gevoel voor dienstverlening. Verder heb jij:

• een afgeronde MBO-4 opleiding of vergelijkbaar;
• bij voorkeur werkervaring als managementondersteuner/secretaresse;
• goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
• een goede beheersing van het Officepakket (Outlook, OneNote, Word, Excel, PowerPoint).

Wij zijn Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen wil zich onderscheiden door studentenzorg; we bieden onze studenten maatwerk dat past bij ieders talent en ontwikkelvraag. We zijn een regionaal ROC met sterke wortels in Noord- en Midden Limburg, dat samen met ons externe netwerk kleinschalig onderwijs biedt in een vertrouwde omgeving, aan jongeren en volwassenen. Het optimaal begeleiden en ontzorgen van onze studenten en het verhogen van onze studenttevredenheid, rendementen en studentenbereik staan daarbij centraal. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld en dat binnen een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod Het betreft 2 functies van 0,5 fte. De werkdagen zijn in overleg te bepalen. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van 1 jaar met de intentie op verlenging.

Het salaris is ingedeeld in schaal 6 van de cao-mbo, minimaal €1958,- en maximaal €2850,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Angelique Haen, directiesecretaresse dienst Onderwijs & Organisatie via telefoonnummer 06 – 820 663 23 of Jolanda van Heel, directiesecretaresse dienst Bedrijfsvoering via telefoonnummer 06 - 132 46 553,

Indien je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Sabine Bours, Adviseur Werving & Selectie via telefoonnummer 06 – 20 68 04 04.

Reageer! Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 6 juni 2022 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 13 juni 2022. De tweede gesprekken zijn op dinsdag 21 juni 2022.