Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Projectmanager

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen als proje ctmanager?

Als projectmanager ga je werken binnen het cluster Economie & Technologie ten behoeve van het werkveld, onderwijsinstellingen en overheden (triple Helix). Je levert een inhoudelijke bijdrage aan de voorbereiding van een (deel)project en adviseert, initieert en doet voorstellen t.a.v. reeds opgestarte of nieuw te starten projecten aan de projectverantwoordelijke.

Je gaat leidinggeven aan projecten en stuurt een projectteam aan, hierin is het belangrijk dat je van het lopende project de status, voortgang, risico’s en kwaliteit monitort. Je stuurt tijdig bij, indien nodig en zorgt voor onderhoud van het projectarchief. Je bent ervaren in het opstellen van plannen, procedures, en richtlijnen voor implementatie en evaluatie.

Als projectmanager verzorg je de financiële verslaglegging, de verantwoording naar subsidieverstrekkers en budgetbeheer en ondersteun je de afdelingen/teams tijdens de implementatiefase.

Jouw talent en ambitie Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte persoonlijkheid met ervaring op het gebied van projectmanagement en het motiveren en inspireren van projectmedewerkers. Je voelt je het beste thuis in een omgeving waar je creativiteit, verfrissende ideeën en innovatieve denkwijze gewaardeerd worden.

Je weet makkelijk een weg te vinden in een grote organisatie en je bent je bewust van je omgeving en helder in je communicatie.

Verder verwachten we dat je een ondernemende instelling meebrengt met een bedrijfsmatig inzicht en goed in staat bent om te gaan met weerstand. Je hebt ervaring in het aansturen van projecten en legt makkelijk en proactief contact met belangrijke stakeholders.

En verder heb je:

  • minimaal een afgeronde hbo-bachelor opleiding;
  • kennis van het onderwijs, bij voorkeur mbo-onderwijs;
  • kennis EduArte;
  • affiniteit met het werkveld Economie & Technologie;
  • kennis van relevante wet- en regelgeving en subsidieregelingen;
  • inzicht in de verschillende bedrijfsprocessen en inzicht in de samenhang van het project met financiële en organisatorische aspecten.

Vereisten

Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op Gilde Opleidingen.

Ons aanbod

We zoeken een nieuwe collega voor deze functie voor de omvang van 1,0 fte. De gewenste startdatum is per 1 september 2022 voor in eerste instantie 1 jaar. Het salaris is ingedeeld in schaal 11 van de cao-mbo, minimum €3.385,- en maximum €5.018,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met een volledige 13e maand en natuurlijk 8% vakantietoeslag. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-mbo zoals standaard 30 vakantiedagen met mogelijkheid tot opbouw van meer vrije dagen. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse collectieve verzekeringen en regelingen zoals onder zorg- en arbeidsongeschiktheidsverzekering, bedrijfsfitness en een uitgebreid (digitaal) cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Hans Aarts, directeur cluster Economie & Technologie via 06 – 229 125 66. Indien je vragen hebt over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Sabine Bours, adviseur werving & selectie via 06 – 206 804 04

Kom solliciteren!

Herken jij jezelf in het profiel? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 3 juli 2022 in te sturen.

Gesprekken

De gesprekken zullen plaatsvinden op 11 juli 2022.