Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Onderwijskundigen

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Onderwijskundigen (2fte)

Collega met een passie voor onderwijsontwikkeling, innovatie en ondersteuning!

Ben jij een inspirator die onderwijskundige inzichten kan vertalen naar praktische situaties in het middelbaar beroepsonderwijs? Feilloos aanvoelt welke stappen een onderwijsteam kan zetten om het leren van studenten een impuls te geven? Collega’s en onderwijsteams inspireert om het beste uit henzelf te halen? Dan zijn we op zoek naar jou!

De afdeling kwaliteit is op zoek naar collega’s met een passie voor onderwijsontwikkeling, innovatie en ondersteuning die gaan voor kwalitatief hoogstaand onderwijs. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de visie op leren door heel Gilde Opleidingen geïmplementeerd wordt. Je empowered opleidingsteams om samen de kwaliteit van ons onderwijs nog verder te verhogen en het onderwijs aantrekkelijker en uitdagender te maken. Dit alles vanuit een realistische en innovatieve blik met het oog op het beste onderwijs voor onze studenten. Jouw expertise, enthousiasme en visie op toekomstbestendig onderwijs komt daarbij dus heel goed van pas. Jij weet precies wat de voorwaarden zijn voor het onderwijsontwerp, dus jij bent de aangewezen persoon om de opleidingen te helpen kwalitatief nog hoogwaardiger onderwijs te ontwikkelen.

Wat ga je zoal doen als nieuwe collega met passie voor onderwijs in de breedste zin van het woord binnen Gilde Opleidingen:

-      Je empowered opleidingsteams op het vlak van onderwijs (vernieuwing) en helpt hen bij de ontwikkeling van hun curricula/onderwijs. Hierbij houd je rekening met de geldende wet- en regelgeving. Directies en docenten die zich bezighouden met onderwijsontwikkeling en innovatie weten jou te vinden voor advies.

-      Met je integrale blik houd je bij je adviezen altijd rekening met organisatieveranderingen die verbonden zijn aan onderwijsontwikkeling en innovatie. Je legt daarmee vanzelfsprekend de link tussen Visie op Leren, kwaliteitszorg en docentprofessionalisering. Bovendien weet je hoe belangrijk het is dat de clusters en diensten moeiteloos kennis en informatie met elkaar kunnen delen, dus ook daar draag je aan bij.

-     Co-creatie met het werkveld, de rol van ICT binnen het onderwijs, flexibilisering en het ontwikkelen van maatwerk; je hebt er ervaring mee. Mede daardoor ben je een graag gezien lid in projectteams binnen de clusters en in Gilde brede projecten.

Jouw talent en ambitie

Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamspeler met minimaal een afgeronde hbo/master opleiding.

En verder:

·      Passie voor onderwijsontwikkeling, innovatie en (team)ondersteuning;

·      Aantoonbare ervaring met het opzetten en ondersteunen van onderwijskundige ontwikkelingstrajecten en/of innovatietrajecten;

·      Aantoonbare affectie met één of meerdere thema’s van de Visie op Leren van Gilde Opleidingen;

·      Kennis van het mbo en de daarbij behorende wet- en regelgeving;

·      Affectie met de inzet van nieuwe media binnen het onderwijs;

·      Uitstekende adviesvaardigheden en communicatief sterk in het Nederlands;

·      Inzicht en ervaring in hybride onderwijs, blended learning, flexibiliseren en maatwerk;

·      Analytisch en inhoudelijk sterk en je hebt een flinke dosis overtuigingskracht. Je hebt kennis van veranderkunde en je weet hoe je mensen meekrijgt in veranderingen;

·      Je schrik niet terug van tegengestelde belangen;

·      Hands on mentaliteit.

Wij zijn Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod

Het betreft een (hybride) functie voor 0,4 - 1,0 fte. Wij denken ook aan collega’s die naast hun nieuwe rol verbonden blijven aan hun (opleidings-)team. Zo blijf je maximaal verbonden met de dagdagelijkse praktijk wat je als ondersteuner/adviseur alleen maar beter maakt. Daarnaast bieden wij een inwerktraject en werken wij intensief samen met het implementatie team Visie op Leren en onze innovatieregisseur. Je kan als onderwijsvernieuwer en teambegeleider binnen heel Gilde Opleidingen worden ingezet, waarbij we rekening houden met wat er nodig is en/of gevraagd wordt vanuit een cluster en/of team en jouw kernkwaliteiten.

Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. De gewenste startdatum is zo snel als mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal 11 van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Remco Smits, Hoofd Kwaliteit, +31 6 57935815. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar solliciteren@rocgilde.nl

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 5 maart 2021 online in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Alleen sollicitaties via onze eigen werken bij website Werken bij Gilde worden meegenomen in de selectie procedure.


Datum gesprekken

De gesprekken vinden plaats op 10 maart