Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker(s) personeel- en salarisadministratie

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Functieomschrijving

Zorg jij ervoor dat onze personeels- en salarisadministratie als een geoliede machine loopt?

De PSA is onderdeel van de afdeling P&O. De PSA zorgt voor een tijdige en correcte uitvoering van de personeels- en salarisadministratie voor 1050 medewerkers. Voor zowel leidinggevenden als werknemers is de PSA aanspreekpunt voor vragen op het gebied van CAO, personeelsregelingen, salaris en overige administratieve zaken.

Jouw werkzaamheden

Als medewerker PSA ben je dé vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden met betrekking tot arbeidsvoorwaarden, cao en personeelsregelingen. Je verwerkt maandelijks de personeelsmutaties, verzorgt standaard correspondentie, vraagt subsidies aan en controleert deze en levert informatie aan voor diverse externe partijen. Samen met je collega’s van de PSA zorg jij ervoor dat de P&O processen soepel verlopen en streef je naar continue verbetering van deze processen. Je draagt bij aan het beschrijven van procedures en levert rapportages / verslaglegging op in het kader van AO en interne/externe controles op de P&O-processen. Je houdt trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied bij en bent in staat om deze te vertalen naar je eigen werk en digitale processen.

Vereisten

Wie ben jij?

De basis is op orde en inmiddels is de afdeling klaar om verder te gaan professionaliseren en de dienstverlening nog meer en beter te laten aansluiten bij de behoeftes en vraagstukken uit de organisatie. Dit doen we vanuit de twee dienstverleningsprincipes; ‘denken vanuit de klant’ en ‘eenvoud’. We gaan steeds verder digitaliseren en streven ernaar om papierloos te werken. We werken steeds vaker met data en de PSA gaat zich ontwikkelen naar een ‘servicebureau’ voor medewerkers om zo onze dienstverlening verder te verbeteren. Samen met twee salarisadministrateurs en drie medewerkers personeelsadministratie vorm je het kernteam PSA. Jij ziet de veranderingen en de interne ambities als kansen voor jou en het team. Je draagt je steentje bij aan de verbinding en samenwerking met andere afdelingen en denk samen met je collega’s en het hoofd P&O mee over de toekomst, visie en doelen van de PSA. Met jouw ambitie vind je het leuk om mee te bouwen aan de doorontwikkeling naar een P&O Servicebureau.

Verder:

  • Heb je minimaal een relevante opleiding op MBO niveau afgerond;
  • Heb je bij voorkeur ervaring met AFAS;
  • Heb je enkele jaren ervaring in een service gerichte HR functie;
  • Ben je procesmatig sterk en denkt in kansen;
  • Ben je een kritische denker, cijfermatig sterk, accuraat en handig met Excel;
  • Ben je een goede gesprekspartner op alle niveaus;
  • Breng je jouw ideeën of adviezen op een heldere en inspirerende manier over;
  • Ben je een teamspeler en bereid om een stapje extra te zetten.

Ons aanbod:

We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor 0,9 - 1 fte voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingedeeld in schaal 6 van de cao-mbo, minimaal €2.040 en maximaal €2.970 bruto fulltime per maand. Het salaris wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao. Gilde stimuleert in de vitaliteit en ontwikkeling van haar medewerkers. Zo is er een ruim aanbod van opleidingsactiviteiten via de GO!cademy, bedrijfsfitness, diverse sportieve activiteiten van Gilde Sportief en de ASR Vitality-app.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Lonneke Bosch, hoofd personeel & organisatie op 06- 43877638 of met Nicole Ronckers, Recruiter via telefoonnummer 06-28559125.

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv vóór 5 februari 2023 te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Gesprekken

De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 9 februari en de tweede gesprekken op dinsdag 21 februari 2023.