Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker crediteurenadministratie

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Functieomschrijving

Ben jij gestructureerd, accuraat en niet bang om initiatief te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze financiële administratie, onderdeel van de afdeling financiën, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met ruime kennis en ervaring op het gebied van crediteurenadministratie. Het betreft een vervanging tot het einde van dit jaar met uitzicht op verlenging.

Wat ga je doen als medewerker crediteurenadministratie?

Als financieel medewerker is jouw belangrijkste taak crediteurenadministratie en het beheren hiervan. Onze nieuwe collega heeft veel ervaring op het gebied van crediteurenadministratie en pakt dingen zelf op. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt bij voorkeur kennis van Pro Active en AFAS. Je komt te werken bij de dienst bedrijfsvoering op de locatie Kasteel Hillenraedtstraat 1 in Roermond.

Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Ruim 9.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod

In verband met ziekte zijn wij per direct op zoek naar een tijdelijke collega met een omvang van 0,6 FTE. De opdracht loopt zeker tot eind januari met grote kans op verlenging. Salaris is ingedeeld in schaal 5 van de cao-mbo, minimaal €2.016,- tot maximaal €2.712 bruto fulltime per maand, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Vereisten

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Reinout Grave via r.grave@rocgilde.nl Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Demi Burm, Recruiter, via 06 18 07 69 89.

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv in te sturen via de Actieknop Solliciteren.