Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerk(st)er ICT Servicedesk

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij een initiatiefrijke, vakkundige en klantgerichte ICT Servicedesk medewerk(st)er en heb jij écht zin in een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw nieuwe baan!

Dit is de afdeling

ICT is het expertisecentrum van Gilde Opleidingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Zij biedt een overzichtelijk producten- en dienstenpakket die de organisatie in staat stelt om op topniveau onderwijs te verzorgen en de administratieve processen die daarbij noodzakelijk zijn optimaal te ondersteunen.

Dit is het mooie aan ons team

Innovatief, betrokken en deskundig, dat zijn wij. Onze klantgerichte houding maakt ons zeer benaderbaar en zichtbaar in de organisatie, waardoor we constant met andere afdelingen en collega’s in contact staan.

Wat ga je doen als Medewerker ICT Servicedesk?

Als Medewerker ICT Servicedesk los je samen met twee collega’s eerste en tweedelijns tickets op. Je biedt telefonisch ondersteuning aan medewerkers en zult standaard wijzigingen uitvoeren. Met jouw hulp kunnen je collega’s snel en zonder gedoe weer verder met waar ze mee bezig waren.

Dit zijn in grote lijnen jouw taken:

 • je registreert en classificeert vragen, bewaakt de voortgang en afhandeling;
 • je levert diverse eerste (en tweedelijns) dienstverlening;
 • je lost tickets zoveel mogelijk zelf direct op, dit zijn werkplek gerelateerde vragen/storingen (o.a. office 365, applicaties, printing en telefonie).
 • je bewaakt de servicelevels (SLA) van de interne en externe dienstverlening;
 • je geeft instructies, biedt training on the job aan het team voor optimaliseren van dienstverlening;
 • je levert een bijdrage aan het opstellen van procedures en het continue verbeterproces;
 • je signaleert structurele problemen, klachten en storingen en doet aanbevelingen voor aanpassingen.
 • veelvoorkomende tickets bewaak je in een kennisbank en zorgt ervoor dat bedachte oplossingen worden vastgelegd.

Vereisten

Jouw talent en ambitie

Je bent collegiaal en stelt het klantbelang voorop. Je bent communicatief sterk, klantvriendelijk en kan op basis van je ICT kennis en analytisch vermogen snel tot een passende oplossing komen. Je vind het leuk om remote support te leveren en hebt ervaring met telefonisch klantcontact. Verder ben je stressbestendig, probleemoplossend en heb je en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij zijn op zoek naar een flexibele en proactieve professional die stevig in zijn/haar schoenen staat en in staat is in samenwerkingsverband snel en adequaat te handelen.

Verder beschik je over:

 • MBO4 werk en denkniveau
 • Conceptuele kennis van Netwerken (LAN, WAN, WLAN), evenals front-end gerelateerde systemen zoals de Microsoft besturingssystemen (Windows, RDS), workspace management tooling is een pré;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een ICT Service functie:
 • Kennis van backend componenten is een Pré, zoals: Microsoft Exchange Server, Microsoft Office 365, Ivanti Workspace Control/Automation Manager, Active Directory, DNS, DHCP, Direct Access, WSUS en VoIP en mobiele telefonie.
 • kennis van ITIL, Topdesk of een vergelijkbaar incidentregistratiesysteem.

Wij zijn Gilde Opleidingen Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod Het betreft een functie voor 1 fte. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. De gewenste startdatum is 1 september 2022 of eerder indien mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal 7 van de cao-mbo, minimum € 2174,- tot maximaal € 3261,- op fulltime basis, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten? Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Sebastiaan Raven, Teammanager, via telefoonnummer 06 221 715 99 of e-mail s.raven@rocgilde.nl Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Demi Burm, Recruiter, via 06 18 07 69 89.

Reageer! Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 17 juli 2022 in te sturen via de actieknop ''solliciteren''.

Gesprekken

De gesprekken vinden plaats op 20 juli 2022.