Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: I-coach

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij sterke affectie met digitaal leren en lesgeven en de onderwijsontwikkeling die hier hand in hand mee gaat? Ben jij altijd op zoek naar hoe je het onderwijs zo goed mogelijk kan laten aansluiten bij de leerbehoeftes van de student? Dan is Gilde Opleidingen voor het project i-coaches op zoek naar jou!

Wat ga je doen als pedagogisch begeleider?

Vanaf schooljaar 2022-2023 wordt er binnen Gilde Opleidingen gewerkt met i-coaches. In de rol van i-coach ga je het digitale onderwijs binnen Gilde Opleidingen op de kaart te zetten. Dit doe je door het verstevigen van de visie rondom digitaal leren en lesgeven, door het duidelijk in kaart brengen van de diverse online didactische tools die er binnen Gilde Opleidingen voorhanden zijn en het ondersteunen van collega’s in het bekwaam worden op het gebied van digitaal leren en lesgeven.

Als i-coach word je aan 1 of meerdere vakscholen gekoppeld en ga je met de teams in gesprek om te bekijken waar de behoeftes liggen op het gebied van digitaal leren en lesgeven. Hierbij stem je af met de teammanager, de onderwijskundige en de Visie op Leren-coach die aan het team zijn gekoppeld. Samen stellen jullie een plan van aanpak op om het team zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in het waarmaken van de ambities. Als i-coach ondersteun je het team als geheel, maar vooral ook collega’s op individueel niveau. Dit doe je door het maken van tutorials en handleidingen, zichtbaar te zijn voor de collega’s en als vraagbaak en inspirator op te treden binnen de vakschool.

Jouw talent en ambitie

Ben jij:

  • Iemand die zichzelf graag op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitaal leren en lesgeven en dit ook graag zelf toepast in jouw eigen lespraktijk?
  • Iemand met een onderzoekende houding die weet te onderbouwen waarom zaken wel of niet werken.
  • Iemand die goed kan onderbouwen welke keuzes er online en offline gemaakt kunnen worden in het verzorgen van onderwijs?
  • Iemand met meer dan gemiddelde kennis van de leersystemen en omgevingen die wij binnen Gilde Opleidingen gebruiken (ItsLearning, Eduarte, Teams & Xerte).Indien je deze kennis niet hebt ben je bereid om deze systemen jezelf eigen te maken.
  • Iemand die anderen kan enthousiasmeren voor digitaal leren en lesgeven?
  • Iemand die collega’s op ieder niveau de ondersteuning kan bieden die zij nodig hebben wanneer het aankomt op digitaal leren en lesgeven.

Vereisten

Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op Gilde Opleidingen.

Ons aanbod

De rol van i-coach maakt onderdeel uit van het NPO-project “Visie op Leren coaches en i-coaches”. Het betreft een aanstelling van 0,2 tot 0,6 fte. In eerste instantie gaat het hier om een jaarcontract met oog op verlenging welke in de periode maart/april 2023 bekeken zal worden. De aanstelling kan wellicht gecombineerd worden met één van de andere vacatures bij Gilde Opleidingen.

Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, minimum €2.961,- en maximum €4.429,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met een volledige 13e maand en natuurlijk 8% vakantietoeslag. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-mbo zoals standaard 30 vakantiedagen met mogelijkheid tot opbouw van meer vrije dagen. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse collectieve verzekeringen en regelingen zoals onder zorg- en arbeidsongeschiktheidsverzekering, bedrijfsfitness en een uitgebreid (digitaal) cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Frank van den Ende via f.vdende@rocgilde.nl of 06 - 558 878 31. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Sabine Bours, adviseur werving & selectie via 06 – 206 804 04

Kom solliciteren!

Herken jij jezelf in het profiel? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 3 juli 2022 in te sturen.

Gesprekken

De gesprekken vinden plaats op 11 juli of 13 juli in de ochtend.