Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Front office medewerker ICT

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij een initiatiefrijke, vakkundige en klantgerichte Front Office Medewerker ICT? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Medewerker ICT Front Office? Bij Gilde Opleidingen kom je te werken binnen het team Front Office van de afdeling ICT. Wij zijn op zoek naar een flexibele en proactieve professional die stevig in zijn/haar schoenen staat en in samenwerkingsverband snel en adequaat kan handelen. Je draagt zorg voor het nauwkeurig afhandelen van 1ste lijns-meldingen met behulp van de registratietool TOPdesk en je voert logistieke werkzaamheden uit, zoals plaatsen en verhuizen van pc's, laptops, multifunctionals en randapparatuur. Ook verricht je ondersteunende werkzaamheden t.b.v. het technisch beheer van ICT werkplekken en ondersteun je medewerkers en studenten bij het gebruik daarvan. Je analyseert en verhelpt storingen aan vaste telefonie en van verschillende mobiele devices die klanten in bruikleen hebben. Je ondersteunt systeem- en netwerkbeheerders bij meldingen/wijzigingen en projecten. Je komt te werken op de Kasteel Hillenraedtstraat 1 in Roermond. Indien nodig, kun je ook worden ingezet op locatie in Venlo.

Verder ben je verantwoordelijk voor:

• Het configureren, registreren en installeren van werkplekken en diverse randapparatuur;

• Het bijhouden en vullen van CMDB in TOPdesk;

• Het analyseren en verhelpen van meldingen op locatie, als deze niet door de ICT Servicedesk kunnen worden opgelost.

Vereisten

Jouw talent en ambitie Je hebt een positieve instelling, bent betrokken en initiatiefrijk en je neemt een flinke dosis enthousiasme mee. Je kunt goed in een team werken en het nakomen van de geldende werkprocessen is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt een service- en resultaatgerichte werkhouding die je combineert met zelfstandigheid en creativiteit. Je werkt oplossingsgericht en bezit over goede communicatieve vaardigheden.

Verder heb je:

• Een opleiding op minimaal MBO-niveau 3, gericht op ICT en hebt kennis van ITIL;

• Kennis en ervaring met het beheer van diverse hardware (desktops, laptops, mobiele devices);

• Aantoonbare kennis van Windows 10, MS Office (365), MS Exchange (online) en bij voorkeur kennis van TOPdesk (of vergelijkbaar incidentregistratiesysteem);

• Je hebt vaardigheden in het opstellen van gebruikshandleidingen en instructiemateriaal.

Wij zijn Gilde Opleidingen Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod Het betreft een functie 0,8 – 1 fte. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. De gewenste startdatum is zo snel mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal 5 van de cao-mbo, minimum € 1935,- tot maximaal € 2729,- op fulltime basis, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten? Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Sebastiaan Raven, Teammanager, via telefoonnummer 06 221 715 99 of e-mail s.raven@rocgilde.nl Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Demi Burm, Recruiter, via 06 18 07 69 89.

Reageer! Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 14 augustus 2022 in te sturen via de actieknop ''solliciteren''.