Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Commerciële Economie

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent Commerciële Economie

Wil jij niets liever dan onderwijs verzorgen en aan onze studenten jouw kennis, vaardigheden en houdingsaspecten overbrengen?

Wat ga je doen als docent commerciële economie?

Als docent commerciële economie draag jij op een motiverende manier kennis over aan jouw studenten. Je leert hen de basis skills van Retail en Sales en helpt hen zich verder te ontwikkelen. Verder ondersteun je de studenten als hun studieloopbaanbegeleider, werk je met hen aan projecten en sta je hen bij tijdens hun stage.

Je komt te werken bij Gilde Retail & Business Academy op de locatie Bredeweg 235 te Roermond.

Kijk voor meer informatie over deze vakschool op Gilde Retail & Business Academy

www.gilderetailbusinessacademy.nl

Jouw talent en ambitie

In het beroepsonderwijs leiden we professionals op. Daarom is niet alleen kennis, maar ook houding een belangrijke factor om op te sturen. We vinden het van belang dat je een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer bent. Uiteraard heb je kennis van Retail & Sales, zowel in theorie als in praktijk.

Bij voorkeur ben je in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid of een pedagogisch didactisch getuigschrift. Maar we staan zeker ook open voor een zij-instromer met een afgeronde hbo opleiding en relevante werkervaring, die bereid is een pedagogisch didactisch getuigschrift te behalen.

Verder zoeken we een collega die:

  • het leuk vindt om met integrale opdrachten en/of projecten voor studenten aan de slag te gaan;
  • Op een coachende manier het gedrag van studenten bij kan sturen en hen weet te motiveren;
  • Vaardig is in het toepassen van passende didactische werkvormen en methodes;
  • Affiniteit heeft met het MBO;
  • Flexibel inzetbaar is en open staat om uiteenlopende vakken te geven;
  • Goede pedagogische competenties heeft;
  • Ervaring heeft opgedaan in een Retail organisatie.

Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op

www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod

Het betreft een functie met een omvang van 1,0 fte, verdeeld over 5 werkdagen. Het betreft een zwangerschapsvervanging voor de periode van 24 augustus 2020 tot 25 december. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Nicole Hermans, Teammanager, via telefoonnummer

+31 6 22774818


Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar:

solliciteren@rocgilde.nl
Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk donderdag 4 juni 2020 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken

De gesprekken vinden plaats op maandag 15 juni.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.