Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Coördinator Financiële Administratie

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij ruime kennis en ervaring op het gebied van financieel-administratieve processen (boekhouding, fiscale aangelegenheden enz.) en ben je communicatief sterk, daadkrachtig en innovatief? Dan zou dit wel eens jouw nieuwe baan kunnen zijn!

Afdeling Bedrijfsvoering

Als coördinator Financiële Administratie kom je te werken binnen de dienst Bedrijfsvoering van Gilde Opleidingen te Roermond. Deze dienst telt in totaal circa 125 fte en bestaat uit de afdeling Facilitaire Zaken, Financiën en ICT. De dienst biedt optimale ondersteuning aan de onderwijsclusters.

Het team

Door onze betrokkenheid en deskundigheid staat ons team ook bij de collega’s van andere afdelingen bekend als zeer benaderbaar en behulpzaam. Een klantgerichte instelling en het nemen van eigen initiatief om de dienstverlening te blijven verbeteren, zijn daarbij een vanzelfsprekendheid.

Wat ga je doen als Coördinator van de Financiële Administratie?

Als Coördinator Financiële Administratie coördineer en bewaak jij de werkzaamheden binnen het team en zie je toe op de juiste inrichting en de uitvoering van de financiële administratie van Gilde Opleidingen. Dit doe je op een coachende manier met oog voor de medewerker. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van de financiële processen, waar de in- en externe dienstverlening en het voldoen aan wet- en regelgeving vanzelfsprekend belangrijke onderdelen in zijn. Je reikt verbetervoorstellen aan ten behoeve van de opzet en inrichting van de administratie en de ondersteunende informatiesystemen. Je controleert gegevens omtrent financieel resultaat en vermogenspositie. Verder ben je goed thuis in de wereld van btw-aangiftes, verzorgt de jaarrekening en verricht je voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van de begrotingssamenstelling, tussentijdse rapportages en meerjarenramingen.

Jouw talent en ambitie

Onze nieuwe collega beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet mensen te motiveren en te verbinden. Je bent een kei in coördineren en organiseren en door jouw coachende manier van werken ben je in staat het team te enthousiasmeren. Verder heb je:

  • Een afgeronde financieel/ economische opleiding op Hbo-niveau;
  • Theoretische en praktische kennis van de te voeren administraties;
  • Je hebt kennis van en vaardigheid in het inrichten van financiële administraties en het verzorgen van managementrapportages;
  • Kennis van AFAS Profit en ProActive is een pré.

Ons aanbod

We bieden je in eerste instantie een aanstelling voor 0,8 fte voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. Het salaris is ingedeeld in schaal 9 cao mbo, minimaal €2769,- en maximaal €4146,-, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao mbo.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Reinout Grave, Hoofd Financiën, Control en Inkoop via telefoonnummer 06 14 88 42 05. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, bel dan naar Sabine Bours, Adviseur Werving & Selectie via 06 206 804 04.

Vereisten

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv in te sturen voor 17 juli 2022 via de Actieknop Solliciteren.