Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Adviseur Leerwerkloket Noord- en Midden-Limburg

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Het Leerwerkloket is een samenwerkingsverband van UWV, de gemeenten en de mbo-scholen (Gilde Opleidingen en Yuverta). We werken nauw samen met het SBB en de werkgeversdienstverlening in Noord- en Midden-Limburg. Het Leerwerkloket bestaat uit twee locaties (Venlo en Roermond) met twee afzonderlijk opererende teams.

Door de samenwerking tussen de bovenstaande partijen vervult het leerwerkloket de rol van het expertisecentrum voor arbeidsmarktgerichte scholing en lerend werken. Een loket waar iedereen terecht kan voor advies over scholing, loopbaan en competenties. Vanuit het loket worden werkzoekenden en werkenden actief benaderd en gestimuleerd om van scholingsmogelijkheden gebruik te maken.

Gilde Opleidingen is als partner direct betrokken bij het Leerwerkloket en brengt vanuit die hoedanigheid kennis en expertise in over flexibel, kort cyclisch en maatwerkgericht onderwijs voor volwassenen en levert zo een bijdrage aan het verwezenlijken van de combinatie van leren en werken.

Wat ga je doen? Als adviseur van het Leerwerkloket ben je de generalist die alle vragen beantwoordt vanuit het Leerwerkloket. Je hebt de kennis of haalt de kennis bij de specialist van de partners en maakt goed gebruik van de platforms zoals o.a. NL leertdoor, Limburgleert.nl en Leo Loopbaan. Je zorgt dat de bezetting van het loket vanuit de partnerorganisaties geregeld is en werkt mee aan de dagdagelijkse gang van zaken in het loket. Daarnaast initieer, coördineer, of bouw je mee aan leerwerktrajecten in de regio en je zoekt daarbij de samenwerking met de partnerorganisaties op.

Als adviseur Leerwerkloket staat de klantvraag centraal. Je voert adviesgesprekken met werkzoekenden, werkenden en studenten zodat zij een doeltreffend en op maat gemaakt (loopbaan)advies krijgen. Je levert een actieve bijdrage aan de voorlichting in Noord-Midden-Limburg over het belang van een leven lang ontwikkelen, je maakt het scholingsaanbod inzichtelijk en bouwt samen met partnerorganisaties aan leerwerkarrangementen.

Als adviseur Leerwerkloket vanuit Gilde Opleidingen heb je daarnaast de specifieke taak om vooral de aandacht en kennis over de verschillende mogelijkheden van scholing te versterken om daarmee groei op dat vlak te creëren. Daarnaast dien je een brug te slaan tussen het Leerwerkloket en Gilde Bedrijfsopleidingen, zodat we beide optimaal kunnen inspelen op de kansen en uitdagingen die zich voortdoen in de regio. Je werkt vanuit Venlo en Roermond.

Jouw talent en ambitie Je bent een klantgerichte en resultaatgerichte persoonlijkheid die graag netwerkt en de verbinding zoekt om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren.

Je handelt proactief en bent in bezit van goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je hebt ruime kennis en ervaring in het voeren van adviesgesprekken en met projectmatig werken.

En verder heb je:

- een opleiding op HBO niveau;

- kennis van de Nederlandse opleidingsstructuur/(volwassenen-)beroepsonderwijs:

- kennis van de regionale arbeidsmarkt en opleidingsvraagstukken bedrijfsleven.

Vereisten

Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht.

Gilde Bedrijfsopleidingen is een afdeling van Gilde Opleidingen en volop in ontwikkeling. Gilde Bedrijfsopleidingen richt zich specifiek op professionals op de arbeidsmarkt en biedt hen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen. Wij bieden opleidingstrajecten op maat aan, die aansluiten op de behoefte van zowel het individu als dat van het bedrijfsleven. Wij dragen met onze maatwerktrajecten bij aan een goed functionerende arbeidsmarkt in Noord- en Midden-Limburg en realiseren samen met publieke en private partners een passend regionaal scholingsaanbod voor volwassenen. Leer ons beter kennen op www.gildebedrijfsopleidingen.nl en www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod Het betreft een functie voor 1,0 fte. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. De gewenste startdatum is 1 september 2022 . Het salaris is ingedeeld in schaal 10 van de cao-mbo, minimaal € 3086,- tot maximaal € 4615,-, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten? Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Tom Martinussen, manager Gilde Bedrijfsopleidingen, via telefoonnummer 06-12069498. Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Sabine Bours, adviseur Werving & Selectie via telefoonnummer: 06 - 206 804 04

Kom solliciteren! Herken jij jezelf in het profiel? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 14 juli 2022 in te sturen.

Gesprekken De gesprekken zullen plaatsvinden op 21 juli 2022 in de ochtend.