Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: International Assembly Supervisor

Werkgever:Geelen Counterflow
Plaats:Haelen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Je ziet het voor je, het eindresultaat. Maanden aan voorbereiding en planning, alle onderdelen zijn er, je kunt aan de slag! Houd je het overzicht en is je team klaar om onze machines op de juiste manier in het proces te plaatsen? Wij zoeken een reislustige techneut die verantwoordelijkheid durft te nemen in de rol van: INTERNATIONAL ASSEMBLY SUPERVISOR (fulltime)

Wat kun je van de functie verwachten?

Als international assembly supervisor ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de opbouw van onze machines op locatie bij onze klanten. Iedere fabriek is anders, maar omdat de drogers en koelers modulair worden opgebouwd zul je niet snel voor verrassingen staan. Van Amerika tot in Azië, klaar jij, samen met een team van lokale gespecialiseerde machinebouwers, iedere klus. Dit betekent niet dat je maanden achterelkaar van huis bent, samen zorgen we voor een planning die ook rekening houdt met jouw privé-situatie. Daarnaast hoef je niet altijd op reis, sommige assemblages begeleiden we op afstand met behulp van videoverbinding en/of handleidingen.

Natuurlijk zorgen we dat je goed opgeleid wordt voor je op pad gaat en sta je nooit alleen. Er gaat niet alleen een collega-monteur met je mee, je kunt ook rekenen op remote ondersteuning van ervaren collega’s. Aangekomen bij de klant staat het team van machineopbouw voor je klaar. Ook de machines, een bouwpakket van enkele containers, staan klaar om geassembleerd te worden. Met kranen en takels worden de onderdelen stuk voor stuk op hoogte gebracht, dit vergt planning, overzicht, nauwkeurigheid, teamwork en inzicht in veilig werken. Op locatie rapporteer je dagelijks aan het projectteam en neem je deel aan onder andere de dagelijkse safety meeting en toolbox meeting.

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de mechanische opbouw. Als het nodig is steek je zelf ook je handen uit de mouwen en los je problemen op of train je het lokale team. Uiteindelijk lever je de machine op waarbij deze volledig afgewerkt is volgens de kwaliteit die Geelen levert. Hierna kom je naar huis en reist de Field Service Engineer af om de machine op te staten.

Wat je doet wanneer je niet op locatie bij een klant aan het werk bent?

Tussen de reizen door ben je inzetbaar voor verschillende werkzaamheden rondom de Field Service projecten. Door je ervaringen te delen met je collega’s kunnen we blijven verbeteren. Terug op kantoor maak je een rapportage van je afgelopen reis. Je neemt met jouw ervaring deel aan verbeterprojecten, begeleidt assemblages op afstand, verbetert montage-handleidingen en helpt (indien nodig) mee in de werkplaats. Daarnaast start natuurlijk ook vrij snel de voorbereiding voor de volgende projecten.

Waarom kies je voor Geelen Counterflow?

Wij zijn marktleider met de meest energie-efficiënte drogers en koelers die we met een team van 130 medewerkers ontwikkelen en bouwen in Haelen en installeren in de food-, petfood-, aquafeed en feed industrie. We zijn druk bezig ons bedrijf 100% duurzaam te maken. Ons houten kantoor en onze fabrieken gebruiken alleen nog duurzaam opgewekte elektriciteit voor verwarming, koeling, ventilatie, verlichting en computers. Onlangs introduceerden wij de eerste industriële elektrische droger waarmee ook de CO2 voetafdruk van onze klanten drastisch verlaagd kan worden.

We verkopen op basis van specialisatie en kennis in meer dan 100 landen. De organisatie is informeel met korte lijnen. Als kerngezond familiebedrijf investeren we voor de lange termijn, in productontwikkeling, duurzaamheid en de ontwikkeling van onze medewerkers. Wat is verder goed om te weten? Wij bieden een goed salaris, een ruime winstdelingsregeling, opleidingsmogelijkheden en 40 vrije dagen per jaar.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
  • Een hands-on mentaliteit;
  • Bereidheid om veelvuldig te reizen (wereldwijd);
  • Mechanisch onderlegd;
  • Goede beheersing van de Engelse taal;
  • Gestructureerd kunnen werken;
  • Een team kunnen aansturen.

Ben jij de zelfstandige en stressbestendige techneut die wij zoeken?

Laat het ons weten en solliciteer! Stuur je brief en CV naar: jobs@geelencounterflow.com