Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Supervisor / leidinggevende Avonturenpark

Werkgever:Entertrain Group
Plaats:Echt

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ga jij voor meer dan 100% gasttevredenheid en wil jij ervoor zorgen dat je de verwachtingen van onze gasten kunt overtreffen? Heb je leidinggevende capaciteiten en zoek jij een afwisselende leisurejob in een unieke omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Valdeludo

Ouderwets buiten spelen in het hartje van Limburg! Dat is Valdeludo in Echt, het avonturenpark waar kinderen kunnen ravotten, klimmen en klauteren, bouwen en nog veel meer! Met stoere attracties zoals een klimparcours met ziplines, laserland, bungee beach en unieke speeltoestellen bezit Valdeludo alle ingrediënten voor een avontuurlijk dagje uit voor de kinderen en de ouders! Valdeludo is het uitje in Limburg waar kinderen een ouderwets dagje buiten kunnen spelen en is tevens uitermate geschikt voor verjaardagsfeestjes, familie uitjes en schoolreisjes.

Wat ga je doen?

Als supervisor geef je leiding aan het team. Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de attracties, activiteiten en de horecaoutlets. Je bent het centrale aanspreekpunt en voert het beleid uit conform de richtlijnen met als belangrijkste doel: ‘onze gast’. Je weet medewerkers te motiveren om te knallen en de gasten een perfecte dag te bezorgen. Op drukke momenten houd jij het hoofd koel en bewaar je het overzicht. Je zorgt ervoor dat de medewerkers op de juiste plek staan en met jouw instructie op en top functioneren. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat alles weer netjes is voor de dag erna. Daarnaast werk je zelf ook actief mee en zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je belangrijkste motto is om ervoor te zorgen dat onze grote en kleine gasten een onvergetelijke ervaring overhouden aan hun bezoek aan Avonturenpark Valdeludo!

Wie zoeken wij?

  • Je denkt en handelt altijd gastgericht en voelt je verantwoordelijk;
  • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week), een parttime dienstverband is ook bespreekbaar;
  • Je bent enthousiast, representatief en communicatief vaardig;
  • Je bent flexibel beschikbaar, in de weekenden en vakantieperiodes gaan we knallen. Uiteraard behoort een weekend vrij ook tot de mogelijkheden.
  • Werkervaring in de leisure en/of horeca is een pré.

Wat bieden wij jou?

  • Een unieke combinatie van horeca en leisure;
  • Een afwisselende baan waarbij je voldoende uitdaging hebt en geen dag hetzelfde is;
  • Doorgroeimogelijkheden naar andere functies;
  • Een gezellige werksfeer in een jong en gedreven team;
  • Als Valdeludo in het naseizoen gesloten is, bieden we je de mogelijkheid om bij ons naastgelegen zusje All in Echt aan de slag te gaan.
Interesse?

Durf jij deze avontuurlijke baan aan? Neem contact met ons op! Stuur je motivatiebrief en CV naar hrm@entertraingroup.nl We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.