Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Zorgkanjers i.v.m. coronacrisis

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Heel

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zorgkanjers gezocht! Daelzicht heeft jou hard nodig tijdensde Corona-crisis! We worden geconfronteerd met een hogere werkdruk en uitval van zieke medewerkers. Onze cliënten kunnen niet zonder deze mensen. We zijn dan ook dringend naar jou op zoek! Ben jij die kanjer die ons in deze moeilijke tijd gaat helpen bij de zorg voor onze cliënten?

Wie zoeken we?

  • Zorgkanjers zoals jij die zich graag tijdelijk willen inzetten om ons te helpen tijdens de coronacrisis.
  • Zorgkanjers met een relevante kwalificatie van een zorgopleiding (mbo-niveau 2,3,4 of hbo-niveau)? Ben jij bezig met de opleiding en heb jij al eerder stage gelopen in de zorg, dan horen we ook graag van je!
  • Ben jij voormalig verpleegkundige of arts en is jouw BIG-registratie na 1 januari 2018 verlopen?
  • Ben jij gepensioneerd, maar altijd werkzaam geweest in de (gehandicapten)zorg? Ook dan kun jij ons uit de brand helpen!

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Meld je nu aan!

Stuur een mail naar sollicitatie@daelzicht.nl met je beschikbaarheid, naam én telefoonnummer en een korte beschrijving van jouw achtergrond en diploma in de zorg (of jouw cv). Wij zullen dan direct contact met je opnemen om de mogelijkheden te bekijken waar we jouw hulp zo hard kunnen gebruiken.