Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker begeleiding WBC Boegstraat

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Maasbracht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Op zoek naar een leuke functie als medewerker begeleider in de gehandicaptenzorg op een locatie met een hele fijne en gemêleerde doelgroep waar je veel voor kunt betekenen? Waar een kundige groep medewerkers werkzaam is die jou ongetwijfeld warm gaan ontvangen? Waar cliënten zijn met veel verschillende zorgvragen en achtergronden, wat het werk heel afwisselend maakt! Lees dan verder want wij hebben voor WBC Maasbracht een vacature voor een:

Medewerker begeleiding A 18-32 uur, Maasbracht

Zo ziet jouw baan eruit

Als Medewerker begeleiding A geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en/of ondersteuning te bieden aan de cliënt. Essentieel voor het uitvoeren van deze functie is dat je werkt vanuit de houding zorgen dat (faciliteren) in plaats van zorgen voor (verzorgen). Bij het begeleiden is het bieden van structuur en duidelijkheid belangrijk. Je bent creatief en zoekt, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënt. Er wordt gewerkt in wisselende diensten. Het is dan ook belangrijk dat je bereid bent om te willen werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- avond- en slaapdiensten).

Locatieprofiel

WBC Maasbracht is een grote woonlocatie in Maasbracht waar in totaal 36 cliënten wonen, verdeeld over drie afdelingen, Boegstraat 23, Boegstraat 25 en Hoofdstraat 44 in Maasbracht. De vacature is in principe voor afdeling WBC Boegstraat.

Op WBC Maasbracht wonen cliënten met een redelijk hoog en zelfstandig niveau, Iedere bewoner heeft een eigen appartement. De bewoners hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking en hun leeftijd en hun niveau variëren. Wanneer de bewoners thuis zijn, is er begeleiding aanwezig.

De begeleiding wordt afgestemd op de zorgvraag en kan voor iedere cliënt verschillend zijn. De nadruk ligt op het stimuleren van de bewoners. We vinden het belangrijk iedereen maximale ontwikkelingskansen te bieden. Vanuit een veilige basis leren de cliënten hoe ze goed voor zichzelf kunnen zorgen en krijgen ze ondersteuning bij het maken van hun keuzes. Als medewerker begeleiding probeer je samen met de cliënt zijn/haar netwerk te vergroten en zijn/haar plek in de samenleving vorm te geven. In de nacht is er in het WBC Boegstraat 23 /25 een slaapdienst aanwezig.

Dit bieden wij

  • Een werkplek in een fijn en stabiel team waar geen dag hetzelfde is!
  • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Een salaris conform inschaling FWG 35 (CAO Gehandicaptenzorg) tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie van medewerker begeleiding a.
  • Een vast dienstverband voor 18-32 uur per week met een proeftijd van 2 maanden. Ben je meer dan 22 uur beschikbaar? Dan wordt je, in overleg met jou, ook ingezet op een andere locatie van Daelzicht binnen de regio.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-3, zoals MMZ, Verzorgende IG, SPW, Social Work.
  • Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten.
  • Je bent flexibel inzetbaar (er worden o.a. avond- weekend- en slaapdiensten gedraaid).

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘solliciteren'. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met leidinggevende Jo Kotte, via telefoonnummer +31 6 15055949

Gesprekken worden in overleg gepland.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.