Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Begeleiding /Begeleiding diverse doelgroepen

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Heel

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Jou zien we graag komen! Wil jij snel aan de slag? En wel als begeleider in de gehandicaptenzorg in Limburg bij Daelzicht? En hou jij van een beetje afwisseling in je werk en wordt je graag (telkens weer) met open armen ontvangen? Leer jij graag van de diverse doelgroepen die de gehandicaptenzorg te bieden heeft? Voor onze Flexpool zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s voor de vacature:

Medewerker begeleiding / begeleider diverse doelgroepen (Gehandicaptenzorg)

Uren en regio in overleg (8-32 uur)

Zo ziet jouw baan eruit

In de Flexpool werken is dé mogelijkheid om ervaring op te doen in de veel verschillende soorten locaties en doelgroepen binnen Daelzicht, zoals licht verstandelijk beperkt (LVB), ernstig meervoudig beperkt (EMB), gedragscomplex, ambulant werk, kind & jeugd, dagbesteding en begeleid wonen in de wijk. In de Flexpool word je vanzelf een waardevolle allround inzetbare medewerker!

De Flexpool is interessant voor diegene die een rugzak aan ervaring in de gehandicaptenzorg hebben of deze juist willen gaan krijgen! Jij houdt in elk geval van afwisseling in je werk en het steeds opnieuw toepassen van jouw expertise op een nieuwe groep. Je leert veel mensen kennen en bouwt zo een interessant netwerk op binnen Daelzicht.

Je gaat vanuit de Flexpool ingezet worden op zowel kortdurende als langdurige aanvragen, zoals zwangerschapsvervanging. Het betreft geen ad hoc planning op wisselende locaties. Jouw plaatsingen stemmen wij graag af op basis van jouw wensen en mogelijkheden. Tijdig gaan wij weer kijken naar een leuke nieuwe plek voor jou! Wij zorgen ervoor dat je altijd een leuke en uitdagende werkplek hebt!

Dit bieden wij

  • Uren en werklocaties/regio stellen wij samen met jou vast, we hebben volop mogelijkheden in regio Westelijke Mijnstreek, Midden-Limburg en Noord-Limburg.
  • Op basis van je opleiding en ervaring bieden wij je een jaarcontract of direct een vaste aanstelling bij Daelzicht!
  • Invloed op je rooster!
  • Je salaris wordt bepaald op basis van je opleiding en werkervaring.
  • We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden, bieden teamdagen aan en de mogelijkheid bij te scholen!

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent een flexibel en zelfstandig ingesteld persoon, je bent in staat tot relativeren en je hebt een gezonde dosis humor!
  • Je hebt een relevant diploma richting zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-3, denk hierbij aan verzorgende ig, medewerker maatschappelijke zorg (MMZ), z-verpleegkundige of SPW. Ook MBO-4 en HBO richting zorg en welzijn zijn passend.
  • Je beschikt over eigen vervoer.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Neem gerust contact met ons op! Een belletje, mailtje, een (digitale) kop koffie/thee, wij staan er allemaal voor open om jou meer informatie te geven! An Kleijnen

+31 6 11364137

, leidinggevende, of Yvonne van Bezel

+31 6 15265372

, recruiter, beantwoorden met plezier jouw vragen.

Wil je meteen solliciteren? Top! Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’ en wij nemen snel contact met je op om verder kennis te maken.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.