Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker begeleiding ambulant Midden-Limburg

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Bij Daelzicht zetten we alles op alles om te zorgen dat mensen met een beperking hun leven op hun eigen manier kunnen invullen. Daarom kom jij bij hen thuis. En bied je als medewerker begeleiding ambulant precies die begeleiding en verzorging die jouw cliënt nodig heeft. Dus wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg en kom jij graag bij de cliënten thuis? Lees dan snel verder!

Voor het team Ambulante Ondersteuning hebben wij een vacature voor:

Medewerker Begeleiding Ambulant (Gehandicaptenzorg) 18-20 uur per week, regio Midden-Limburg

Zo ziet jouw baan eruit Als medewerker begeleiding geef je uitvoering aan de specifieke hulpvragen van de cliënt in zijn/haar thuissituatie. Dit betekent dat je zelfstandig op pad gaat, dit vraagt de nodige flexibiliteit. Door je goed te verdiepen in de hulpvraag van de cliënt, kun jij het verschil maken! Je werkt voornamelijk met licht verstandelijk beperkte cliënten (LVB), maar ook met een ernstig meervoudig beperkte client (EMB) die je ondersteuning thuis biedt. Dit betekent een heel afwisselende werkdag waarin je van alle markten thuis moet zijn!

Locatieprofiel Ambulante Begeleiding Ondersteuning & Services van Daelzicht biedt ambulante begeleiding aan volwassenen met een beperking, autisme, of bijzondere gedragsproblemen. De ondersteuning is steeds afgestemd op de individuele mogelijkheden en wensen van de cliënt en richt zich met name op het persoonlijk welzijn van de kwetsbare cliënt en zijn omgeving, met de nadruk op het mede ontwikkelen van zijn zelfstandigheid, sociale netwerk en vrijetijdsbesteding. Naast ambulante ondersteuning aan volwassen biedt Daelzicht ook ambulante ondersteuning aan kind, jeugd en gezin in de thuissituatie, op school of op een andere plek waar ondersteuning gewenst is. Voor kinderen die net wat extra begeleiding nodig hebben of voor ouders die wel wat professioneel advies kunnen gebruiken bij lichte opvoedingsvragen, staat een team van ambulante medewerkers klaar.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform CAO gehandicaptenzorg inschaling FWG 35 tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie van Medewerker begeleiding A.
  • Een vast contract met een proeftijd van 2 maanden.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
  • Een professioneel en fijn team om je heen dat zich flexibel naar elkaar opstelt.

Herken jij jezelf hierin? Met jouw uitstekende inlevingsvermogen voel jij je cliënten en hun familieleden goed aan, en kun je je aanpassen aan de normen en waarden van het gezin of de cliënt. Je komt tenslotte bij hén thuis. Om die reden is ook zelfstandigheid een must: je kunt tijdens het werk niet terugvallen op collega’s. Je bent dan ook flexibel, hebt doorzettingsvermogen en staat stevig in je schoenen. Verder heb je:

  • Een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, denk hierbij bijvoorbeeld aan een opleiding Medewerker Maatschappelijk Zorg (MMZ 3 of 4), Verzorgende IG, SPW.
  • Ervaring in de gehandicaptenzorg, bij voorkeur met verschillende doelgroepen. Je staat ervoor open met verschillende doelgroepen te werken.
  • Flexibiliteit; je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar.
  • Bij voorkeur ervaring in de ambulante hulpverlening.
  • Een rijbewijs en een eigen auto.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Dit kan tot en met zondag 25 september 2022. Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

-      Edith Schobbers, Leidinggevende zorg, via +31 6 51447515

-      Gerty Zegveld, Coördinerend begeleider, via +31 6 24585372

Gesprekken worden gepland in overleg.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.